Abychom se vrátili k tématu a nedělali tady z toho Wixovi bramboračku. Rád bych požádal naše taktické mágy Zdendu74 a Draqa, zda by se mohli pokusit reagovat na následující úlohu:
Sestavte tým schopný bojovat o celkový triumf v B3 (myšleno imaginární hráče, napište jejich skilly, nechci jména) s těmito omezujícími podmínkami:
1) máte platový limit na celý tým 1M (což je zhruba hranice, kterou jde bez větších obtíží držet)
2) v týmu musí být minimálně 7 hráčů (tak aby se dala postavit sestava, aby na každou pozici byl náhradník, přičemž jeden náhradník může na více pozic, max. bych viděl 3 pozice)
3) napište, jaké taktiky byste s tímto týmem hrávali
Pokud mi pak nebude něco jasného, dám doplňující dotazy.
Případně pokud vám toto zadání nevyhovuje, zkuste mi jiným způsobem vysvětlit, jaké taktiky byste hrávali s jakým typem hráčů.
Každopádně, pokud se s váma nedostanu z debaty úrovně prázdného tlachání na věcnou debatu, pak budu důsledně každou vaši zprávu adresovanou mně nebo obsahem se týkající řízení mého týmu nebo mého řízení NT neobsahující žádné argumenty či fakta pro vaše názory komentovat větou:
Ten, kdo není své myšlenky a názory schopen podložit argumenty a fakty, není pro mne partnerem pro diskuzi.
Last edited by rwystyrk at 12/3/2010 3:52:56 AM