Aš perskaičiau taisyklių skyrių "Naujokų birža", bet man vis vien nelabai aišku.
Lietuviškas taisyklių variantas sako:
kaičius žaidėjų, kurių informaciją matysite, priklausys nuo to - kiek Pinigų investavote į jų stebėjimus
Tarkim aš skyriau pinigus 3 jaunių peržiūrai per savaitę aš surinksiu informaciją apie 48 žaidėjus. Koks tikslas skirti pinigus ketvirtam žaidėjui.
Tiesa, angliškas taisyklių variantas to sakinio neturi, o situaciją aprašo visiškai kitaip:
"Scouting a player once lets you know their Star Rating, a rating from one to five stars that describes the player's overall skill. Scouting a player twice gives you the player's Grade Rating, which is more precise than the Star Rating. Scouting a player a third time gives the player's best position."
Kas turima omenyje "scouting a player once/twice/three times"? Ar tai reiškia kiek kartų jis buvo pakviestas apžiūrai? Ar tai reiškia, kad kiekvieną savaitę N jaunių paviečiami į komandą ir jei kviesiu daug, tai kai kurie žaidėjai gali būti pakviesti daugiau nei vieną kartą?
Kodėl tokie dideli skirtuma tarp taisyklių skirtingomis kalbomis? Beje, patikrinau vertimus į kelias kitas kalbas - tik lietuviška taisyklių versija taip netiksliai aprašo jaunimo kvietimo procesą.
Last edited by motto at 3/24/2008 7:22:10 AM