Извињавам се унапред свима што се мешам тамо где ми није место.
Колико вама значи то једно финале купа или првенства?* - О, да, биће негде записано кад се кликне на име наше земље и сезону на сајту ББ-а, итд.. Јел' ће то да изађе у новинама, буде на ТВ-у, колико је то у парама (правим)?
(Не желим да питам шта то представља вама јер знам како је мени кад треба да играм неку битну утакмицу и какво олакшање па и радост ми доносе победе у тим мечевима)
Сви су криви, пардон невини, док се не докаже супротно.
* (за оне којима је потребан превод) = Да ли би жртвовали један успех да требате да кренете све из почетка? -
па макар били и прваци у БББ-у, баш као и неколико сезона (десетак отприлике да би само и дошли до прве лиге) као и да вас побеђују са по 50-100 разлике они које ви сад можете да тучете истом.
п.с. (за Асирка) уколико буде довео 2 таква бека одбранићеш се од таквих играча тако што ћеш у полувремену кад судије, делегат и противнички играчи са својим стаф-ом оду у свлачионицу ти подићи свој кош за једно пола метра - метар увис па да видимо како ће они као и онима којима буду додали лопту тад да се снађу.
п.п.с. о моралу, поштењу итд. неком другом приликом.
Генс уна сумус.