Elöljáróban annyit mindenképpen szeretnék elmondani neked, hogy egyeztettük már jóval az átadóra kerülése előtt a tulajdonosával, hogy mi lehet a jövőbeli sorsa. H.balint attól tette függővé, hogy tovább tudja-e nevelni, hogy feljut vagy sem. Sajnos nem jutott fel. De akárhogy is néz ki most, vitte volna tovább.
Tehát mostmár tudjuk hogy Csóti-ról van szó, 24éves kor 185cm- MVP , egyáltalán válogatott esélyes .e számotokra?
Szerintem érdemes folyamatosan pótolni a jó kinti dobókat a válogatottban, egyrészt nem működött rosszul a kinti támadásunk, én látok benne fantáziát, illetve nehéz megítélni, hogy a jövőben milyen irányt vesz a játék. Konkrétan visszatérve rá, őt határesetnek nevezném. Van sansza, de konkurenciája is. 24 éves kora elején egyébként legjobb esetben is csak "talán" mindenki, az ő tulajdonosával is pontosan ezt beszéltem meg, egyértelmű válogatott esélyről nem volt szó, lehetőségről igen.
illetve ha válogatott esélyes akkor nem lenne -e jobb ha jelen pillanatban mondjuk csak 16-os KV-val és 12-13-as passzal állna? vagy hogy kellene szerintetek kinéznie jelen pillanatban, egyáltalán lehet -e esélyes egy 185cm-es MVP 1es 2pontossal a válogatottra?
Nézd, őszinte leszek, ilyen erővel bárkiben bármilyen kifogást lehetne találni. Ennyire atomjaira azért nem lehet az edzést lebontani (meg szerintem nem is érdemes), hogy az a 2 skill miért itt van, miért nem ott, így, hogy ő még nem egy kész játékos. Ilyen "félreedzést" még saját csapat miatt is bőven vállalhat valaki, nem megy a válogatott rovására, és később edzhető tovább az alacsonyabb skill. Ha 20-as lenne a tempója és mondjuk nulla passzolása és technikája, akkor azt mondom, hogy jogos a dolog, de így kicsit szőrszálhasogatónak érzem. Ez a játékos nem áll különösebben rosszul, a passzolás egy könnyen edzhető skill. Megjegyzem, hogy már Wolwerine is említette, hogy U21-es volt, kapta a DH edzéseket rendesen. A fizetését pedig kiveséztük, vannak benne furcsaságok.
Klubszempontot azért írtam , hogy sztetek pont a KV -passz aránya miatt egy III. osztályú csapatnál mi lenne az ideális, azaz mi lehetne a középút a KV és passz aránya és ugye a játékos fizetése között, a válogatott és egy III. oszt. csapat között..
Ha majd nézed a válaszomat, akkor megtennéd, hogy átfogalmazod egy kicsit ezt pontosabbra, többszöri átolvasás után sem értelmezhető számomra.