Tényleg nem akarok újabb vitába belemenni, úgyhogy egyszer válaszolok, aztán max folytatjuk pm-ben.
Nem kell 100 csapatot menedzselni. A sablon üzenetbe bele kell foglalni, hogy ha vállalod az edzést, az anyagilag megterhelő lesz, ezért jobb lenne, ha előbb stadiont fejlesztenél. Ha én most scout lennék és monstereket kéne edzetnem, én alapból nem javasolnám senkinek 8-10ezres stadion alatt az edzés elkezdését sem. Aki ennek ellenére elkezdené, annak elmondanám, hogy figyeljen oda a stadionjára is. Ez eddig két levél.
Nem a rossz edzéstervvel tették tönkre a csapatot és nem egy ember hibája. A probléma az, hogy olyanokkal kezdtek monstert edzetni, akikről ordított, hogy úgysem fogják tudni végigvinni, mert anyagilag nem fogják bírni. Az egy dolog, hogy ilyenkor a csapat csődbemegy, max csinál másikat, de a tehetség is elvész.
Biztos vagyok benne, hogy szimplán edzéssel is lehet feljebb jutni, de ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy nem 5500-as stadionnal jutott feljebb az említett menedzser. Középutat talált valószínűleg.
Igen, ki lehet húzni egy kezdő, csődközelben lévő csapatot a kátyúból, te is meg tudod csinálni, meg én is. Egy kezdő menedzser viszont nem tudja. Ha nem kap segítséget, sőt még biztatják is arra, hogy eddze csak tovább a húzóember monsterét, miközben a stadionja 5500 férőhelyes, az edzője már 40k-t keres, mert nem tud annyit összespórolni, hogy lecserélje, rendes csapata nincs, akkor te is csak úgy tudod kihúzni, hogy eladatod az edzett játékosát.
És akkor innentől pm-ben folytassuk, ha még szeretnél erről beszélgetni, már így is bőven többet írtam a témáról, mint amennyit érdemel.
Don't feed the troll