Én két dolog alapján ítélek: amit látok és amit tapasztaltam a múltban. Én azt látom, hogy Chosen igenis beírta, hogy más megoldást keresett, nem fogadtad el, úgyhogy akkor max kitilt, te meg ezután hallgattál el. És azt tapasztaltam régebben, hogy volt már ilyen eset. Lehet, hogy szerinted szégyen és gyalázat, hogy nem hiszek neked, de van rá okom, eddig vagy tízszer derült ki, hogy finoman szólva nem mondtál igazat.
Mikhailos témát tényleg nem feszegetem tovább, látom öt szó megértése is komoly gondot jelent.
Én is segítek számolni, jó? 2+(3*1)=5. Öt. Nem hat. Ez a tény. Meg az, hogy a szövegértés mellett már a számolás sem megy. Meg mondjuk az sem mindegy, hogy hány győzelem van mellette. Meg az sem, hogy te egy szezon alatt tudtál hatot begyűjteni, Domi meg 2,5 szezon alatt ötöt. Tétmeccsekről beszélek természetesen, ahogy azt le is írtam, csak megint sikerült nem észrevenni. Egyébként nálad sem számoltam az edzőmeccseket, mert az pont semmit nem számít.
Portugál motsot ne magyarázd. A vereségeket nem lehet magyarázni. Te mondtad. Kikaptunk, mert nem jól döntöttél és pont. Göröggel egyezkedtél, hagytad magad átverni és megint kikaptunk a te hibádból. Nem lehet megmagyarázni. A görög kiesése és a mi továbbjutásunk meg nem a te érdemed volt. Óriási szerencséd volt, hogy ott egyáltalán továbbjutottunk, ha rajtad múlik, simán kiesünk.
A 16. szezon kerete gyenge volt? 5-2 a csoportban, 150 pd. A 24. szezonban Domi ugyanezt hozta még gyengébb kerettel. Ugyanúgy 5-2, 154 pd.
Nem akarod, hogy gyenge ember legyen a keretben? Talán tegyél érte. Pl nevelhetnél. Na persze nem sztár potos centert, meg nem Verebes féle 21 évesen 13k fizetésű játékost. Nevelj ki egy olyat, aki megállja a helyét. Tartsd el, figyelj a percekre, formára, edzd, ahogy a kapitány kéri. Majd ha ez sikerül, akkor talán kicsit jobban képbe kerülsz. Addig viszont semmi jogod számonkérni bármit is.
És hogy én miért nem kérem el a skilleket? Mi szükségem nekem a skillekre? Milyen alapon kérném el mások játékosainak a skilljeit? Én scoutolok, a hozzám tartozó játékosok skilljeit ismerem, mert az tartozik rám, a jelenlegi keret játékosainak a skilljei meg nem tartoznak rám, ennyi.
Francia témánál még mindig a hülyeséget szajkózod a hozzáállással, úgyhogy nincs értelme válaszolni rá.
Chatről én is lecsúsztam. Nagy kaland. Felőlem meg oda írod a véleményed ahova akarod, mert nem érdekel. Meg szerintem Domit sem. Ehhez meg joga van. Olyat meg szerintem sosem írtam, hogy miért nem chatelsz, vagy miért irkálsz magadnak a kinti fórumra. Arra reagáltam, hogy szerinted a fórum jobb hely az információcserére, mint a chat. Szerintem meg nem, ennyi. Kár ezen pörögnöd.
Don't feed the troll