BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
281726.155 in reply to 281726.152
Date: 11/22/2016 12:22:27 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ 70-30 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ, ΤΟΤΕ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

Το μεσημέρι που ο πάνσοφος πήγε να παραθέσει ''γεύμα εργασίας'' στους διαιτητάς,πήγε να τους δώσει ως δωράκι από ένα ποδήλατο!!Και ο Φαλτσοσφυρίδης του είπε: ''Τι είναι αυτά???Κάποιος άλλος χτες δώρισε από μία λιμουζίνα στον καθένα!!''

15 φάουλ οι Legends στο 1ο ημίχρονο!!Να υποθέσω ότι ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο άλλος??? :-)

This Post:
22
281726.156 in reply to 281726.155
Date: 11/22/2016 1:21:30 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...................
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ 20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ. ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ....

ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΙΔΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ......

This Post:
22
281726.157 in reply to 281726.156
Date: 11/22/2016 2:39:42 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πικρό φαρμάκι κέρασε ο Κοτίδης τον φίλο του-κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν είναι φίλοι ή οχθροί-τον Θεό στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα!!Αυτή την ώρα τα πίνουν μάλιστα παρέα σε καλό κλίμα στον καφενέ του χωριού και το στοίχημα δίνει 1,05 να γίνουν ''σκνίπα'' και 1,50 στο τέλος της βραδιάς να παίξουν μπουνιές!!!

Σε ένα πραγματικό ''κλάσικο'' που έσπαγε καρδιές,οι Legend κατάφεραν να κάνουν στο τέλος την ανατροπή,αν και έχαναν σε όλο το ματς με διαφορά από 6 εώς 10 πόντους!Το ματς ήταν δραματικό,οι Legend πέρασαν μπροστά 86-85 για 1η φορά λίγα δεύτερα πριν το τέλος!Οι αντίπαλοι έχασαν την επίθεση,αλλά ο δαιμόνιος Θεός διέταξε να μην γίνει φάουλ 14'' πριν το τέλος!Και μάλιστα κλέψανε την μπάλα,αστοχώντας στο κρίσιμο σουτ 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος!

Φήμες μάλιστα λένε ότι ο Τεράστιος έτριβε τα χέρια του με την εξέλιξη,καθώς προτιμούσε τους Legend ως αντίπαλους! :-)

Κατά την γνώμη μου,βλέποντας τα rating και τα ΠΠ,ήταν δίκαιη η νίκη χωρίς να σημαίνει ότι το ματς δεν μπορούσε να πάει ανάποδα!

Η κατάρα του Καραισκάκη συνεχίστηκε για τον Θεό και το σερί έφτασε στο 8-0,δικαιώνοντας τα χθεσινά λόγια του Κοτίδη!Βέβαια η πελατειακή σχέση αλλάζει ολοκληρωτικά έξω από το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,αφού οι Legend δεν έχουν καταφέρει ποτέ να νικήσουν τον Θεό,ούτε στην έδρα του,αλλά ούτε σε ουδέτερο γήπεδο!!!!

Ο Κοτίδης θέλοντας να πικάρει τον Θεό,του εύχεται καλές διακοπές,αλλά παραδέχεται ότι ο Θεός πήρε πάλι το σημαντικότερο ματς από τα 2!! :-)

This Post:
22
281726.158 in reply to 281726.157
Date: 11/22/2016 4:39:26 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Φήμες μάλιστα λένε ότι ο Τεράστιος έτριβε τα χέρια του με την εξέλιξη,καθώς προτιμούσε τους Legend ως αντίπαλους! :-)

χαχαχα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σχεδον καθολου το ροστερ του ΘΕΟΥ. Βεβαια αφου κερδισε το ουδετερο παιχνιδι του κυπελλου ισως ειναι δυνατοτερη ομαδα.

Απο την αλλη ομως εχεις πιασει 13αρες αμυνες στα ρατινγκς

Επειδη ξερω τους περισσοτερους παικτες σου θα ματωνω καθε φορα για να βαζω καλαθι

Last edited by τεράστιος at 11/22/2016 4:39:42 PM

This Post:
11
281726.159 in reply to 281726.157
Date: 11/24/2016 8:08:02 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Οι ετοιμασιες στο κλειστο γυμναστηριο μας συνεχιζονται αφου εκτος απο τον μεγαλο ημιτελικο θα υπαρξει και η βραβευση του Κοτιδη για την προσφορα του στην καλαθοσφαιρα. Πηρε μια ομαδα απο το τοπικο και την εχει φτασει στην 11η θεση του κοσμου.

This Post:
00
281726.160 in reply to 281726.159
Date: 11/25/2016 4:57:14 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οι ετοιμασιες στο κλειστο γυμναστηριο μας συνεχιζονται αφου εκτος απο τον μεγαλο ημιτελικο θα υπαρξει και η βραβευση του Κοτιδη για την προσφορα του στην καλαθοσφαιρα. Πηρε μια ομαδα απο το τοπικο και την εχει φτασει στην 11η θεση του κοσμου.

Για κάτσε ρε!!Για εμένα τίποτα??? :-)

ΥΓ: Το έχεις βρει το κόλπο!Όποτε βραβεύεται ο Κοτίδης, οι Legend χάνουν με κάτω τα χέρια!!Τον αποσυντονίζεται!χαχαχαχα!!!

This Post:
11
281726.161 in reply to 281726.160
Date: 11/25/2016 6:16:50 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαχαχα αν ο Κοτιδης δεν εχει προβλημα με μια ενδεχομενη βραβευση του Αλεξανδρου7 τοτε κατι μπορει να γινει. Αλλα θα πρεπει να παραδεχτει και ο ιδιος οτι εχει συνεισφερει και ο προπονητης στην ανοδο της ομαδας για να προχωρησουμε παρακατω...

Υ.Γ.

Αυτην την Παρασκευη βρηκαν να αρχισουν τα ποπ νταουν οι παικτες μου...

This Post:
00
281726.162 in reply to 281726.161
Date: 11/25/2016 7:22:46 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Χαχαχα αν ο Κοτιδης δεν εχει προβλημα με μια ενδεχομενη βραβευση του Αλεξανδρου7 τοτε κατι μπορει να γινει. Αλλα θα πρεπει να παραδεχτει και ο ιδιος οτι εχει συνεισφερει και ο προπονητης στην ανοδο της ομαδας για να προχωρησουμε παρακατω...

O Κοτίδης λέει ότι εάν βραβευτεί ο Αλέξανδρος7,θα αρνηθεί να παραλάβει το βραβείο του...

Υ.Γ.

Αυτην την Παρασκευη βρηκαν να αρχισουν τα ποπ νταουν οι παικτες μου...

Welcome to the club!!Εγώ έχω συνηθίσει πια,αλλά με τόσα γεροντάκια τι να περιμένω!

Τα περισσότερα μέσα σε μια σεζόν τα έχει κάνει ο μαθουσάλας 37χρονος Tardy!Αν θυμάμαι καλά είχε 114 σκιλ όταν τον αγόρασα πριν 4 μήνες περίπου και τώρα έχει 98!Βέβαια αυτή την εβδομάδα δεν έκανε pop down,αλλά φήμες λένε ότι μάλλον δεν θα ξεκινήσει βασικός!

This Post:
00
281726.163 in reply to 281726.158
Date: 11/25/2016 8:43:15 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
χαχαχα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σχεδον καθολου το ροστερ του ΘΕΟΥ. Βεβαια αφου κερδισε το ουδετερο παιχνιδι του κυπελλου ισως ειναι δυνατοτερη ομαδα.

O πάνσοφος γέροντας Κοτίδης διαφωνεί με αυτό και θέλει να μιλήσει με επιχειρήματα: 1)O άμπαλος προπονητής μας έχασε πρόβλεψη ρυθμού και έτσι μείωσε ένα δυνατό μας όπλο,όπως την περιφερειακή άμυνα της ομάδος! , 2)Στο ματς αυτό χάσαμε με τραυματισμό στο 26ο λεπτό τον Μιλίκιν,ο οποίος είναι η σημαντικότερη απειλή μας σε εσωτερικά, 3)είχαμε τον Τομέι με κατάσταση 6 και ήταν ουσιαστικά άχρηστος!

Απο την αλλη ομως εχεις πιασει 13αρες αμυνες στα ρατινγκς :P

Εντός,με διαφορετικό ενθουσιασμό και πιάνοντας μια πρόβλεψη!Δεν είναι το ίδιο εκτός!Εκτός ίσως αν πάμε 2-3 παρατάσεις και φουσκώσουν τα ratings! :-)

Επειδη ξερω τους περισσοτερους παικτες σου θα ματωνω καθε φορα για να βαζω καλαθι :P

Επειδή ξέρω και εγώ όλους τους δικούς σου εκτός από το 4αρι, λογικά θα έχεις μεγάλο πρόβλημα γιατί οι παίχτες σου δεν έχουν καθόλου επιθετικά σκιλλ!Άσε που είναι και εντελώς μονοδιάστατοι με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον κακόμοιρο τον Ιαφέτα!!Δεν σε βλέπω δυστυχώς να βάζεις πάνω από 50!!! :-)

ΥΓ: 14k+ DMI σε 6,5 ουσιαστικά παίχτες!Και όλοι 9 κατάσταση εκτός του Μαγκαλάες!Ο Κοτίδης ρωτάει αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μαγκαλάες!Αυτόν τρέμει λέει πιο πολύ,γιατί δεν ξεχνάει ότι ο συγκεκριμένος μας είχε κάνει μια φορά κηδεία!!! :-)

This Post:
11
281726.164 in reply to 281726.163
Date: 11/25/2016 9:36:54 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
O Κοτίδης λέει ότι εάν βραβευτεί ο Αλέξανδρος7,θα αρνηθεί να παραλάβει το βραβείο του...

Οποτε δεν τιθεται κανενα ζητημα θα βραβευτει ο Κοτιδης μπροστα σε ολο τον κοσμο

Welcome to the club!!Εγώ έχω συνηθίσει πια,αλλά με τόσα γεροντάκια τι να περιμένω!

Τα περισσότερα μέσα σε μια σεζόν τα έχει κάνει ο μαθουσάλας 37χρονος Tardy!Αν θυμάμαι καλά είχε 114 σκιλ όταν τον αγόρασα πριν 4 μήνες περίπου και τώρα έχει 98!Βέβαια αυτή την εβδομάδα δεν έκανε pop down,αλλά φήμες λένε ότι μάλλον δεν θα ξεκινήσει βασικός!

Χαχαχαχα 16 ποπ νταουν σε μια σεζον! το κακο ειναι οτι εγω μεχρι τωρα ειχα συνολο 4 απο την αρχη της σεζον. Και ηρθαν αλλα 4 σε μια μονο Παρασκευη. Το 4αρι μου παντως ειναι 34χρονων και ο μοναδικος που δεν εχει χασει κανενα μεχρι τωρα πουθενα

O πάνσοφος γέροντας Κοτίδης διαφωνεί με αυτό και θέλει να μιλήσει με επιχειρήματα: 1)O άμπαλος προπονητής μας έχασε πρόβλεψη ρυθμού και έτσι μείωσε ένα δυνατό μας όπλο,όπως την περιφερειακή άμυνα της ομάδος! , 2)Στο ματς αυτό χάσαμε με τραυματισμό στο 26ο λεπτό τον Μιλίκιν,ο οποίος είναι η σημαντικότερη απειλή μας σε εσωτερικά, 3)είχαμε τον Τομέι με κατάσταση 6 και ήταν ουσιαστικά άχρηστος!

Αυτα δεν τα ηξερα. Δεν το παρακολουθησα το παιχνιδι οποτε ναι ισως δεν εχω δικιο σε αυτο που ειπα.

Επειδή ξέρω και εγώ όλους τους δικούς σου εκτός από το 4αρι, λογικά θα έχεις μεγάλο πρόβλημα γιατί οι παίχτες σου δεν έχουν καθόλου επιθετικά σκιλλ!Άσε που είναι και εντελώς μονοδιάστατοι με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον κακόμοιρο τον Ιαφέτα!!Δεν σε βλέπω δυστυχώς να βάζεις πάνω από 50!!! :-)

ΥΓ: 14k+ DMI σε 6,5 ουσιαστικά παίχτες!Και όλοι 9 κατάσταση εκτός του Μαγκαλάες!Ο Κοτίδης ρωτάει αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μαγκαλάες!Αυτόν τρέμει λέει πιο πολύ,γιατί δεν ξεχνάει ότι ο συγκεκριμένος μας είχε κάνει μια φορά κηδεία!!! :-)

Οι δικοι μου εχουν πολλα σκιλς αλλα ειναι μονο 6,5 οπως ειπες . Με μια αποβολη με φαουλ με εναν τραυματισμο μπορει να αρχισει να γερνει απο την αλλη πλευρα το παιχνιδι. Και δυστυχως οι 3 απο τους 5 βασικους κανουν φαουλ.

Ο μαγκαλχαες δεν θα ξεκινησει μαλλον γιατι ειναι ο μοναδικος με 8 κατασταση. Αλλα μπορει ερχομενος απο τον παγκο να κανει το ματσ της ζωης του

This Post:
00
281726.165 in reply to 281726.164
Date: 11/26/2016 6:35:29 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οποτε δεν τιθεται κανενα ζητημα θα βραβευτει ο Κοτιδης μπροστα σε ολο τον κοσμο

Γαμώτο!!Ήθελα και εγώ ένα βραβείο!!! :-)

Χαχαχαχα 16 ποπ νταουν σε μια σεζον! το κακο ειναι οτι εγω μεχρι τωρα ειχα συνολο 4 απο την αρχη της σεζον. Και ηρθαν αλλα 4 σε μια μονο Παρασκευη. Το 4αρι μου παντως ειναι 34χρονων και ο μοναδικος που δεν εχει χασει κανενα μεχρι τωρα πουθενα :P

Εγώ πέρσι είχα 10 pop down την εβδομάδα του τελευταίου τελικού με τον Μάνο,όταν είχα κάνει το διπλό!Αλλά τελικά δεν μου στοίχισαν και πήρα το 2ο ματς στην έδρα μου!

Οι δικοι μου εχουν πολλα σκιλς αλλα ειναι μονο 6,5 οπως ειπες :) . Με μια αποβολη με φαουλ με εναν τραυματισμο μπορει να αρχισει να γερνει απο την αλλη πλευρα το παιχνιδι. Και δυστυχως οι 3 απο τους 5 βασικους κανουν φαουλ.

Βασικά νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχω ελπίδα στο ματς!Μάλιστα είχα ήδη δώσει εντολή να δημιουργηθεί μια τεχνητή ένταση στο ματς,έτσι ώστε να αποβληθούν και οι 5 βασικοί από κάθε ομάδα!Κάτι σαν αυτό ας πούμε:

https://www.youtube.com/watch?v=7cTZsqxPVHo

Νομίζω αν τα καταφέρναμε,τα 2α μας με Tardy,Ah,Krizief,Cujko και κυρίως τον κυρ-Μήτσο θα νικούσαν τα δικά σου!!Δυστυχώς ο Κοτίδης απαγόρεψε μια τέτοια αναμπουμπούλα(αν και συνήθως τις γουστάρει τέτοιες καταστάσεις),επειδή λέει δεν είναι σωστό αφού με βραβεύει ο Τεράστιος!(Κάτι ξέρεις εσύ που τον βραβεύεις!!!) :-)

Ο μαγκαλχαες δεν θα ξεκινησει μαλλον γιατι ειναι ο μοναδικος με 8 κατασταση. Αλλα μπορει ερχομενος απο τον παγκο να κανει το ματσ της ζωης του :)

Ουφ!!Ένα φόβο τον είχε ο Κοτίδης,μην τυχό ξεκινήσει βασικός!!Αυτόν τρέμει πιο πολύ!! :-)

Advertisement