Γειά σου φίλε μου
Είναι ανάλογα το τι θέλεις να κάνεις, να προπονήσεις γενικά;; για συγκεκριμένα συστήματα; για πώληση;;
Καταρχήν να έχεις καλό προπονητή.. Πολύ σημαντικο.. Προοπτική από Mvp κ πάνω.. Να προπονεί μια θέση για να ανεβαίνει πιο γρήγορα.. Το καλύτερο θα ήταν να δώσεις κ δευτερεύοντα skills, για μένα είναι πολύ σημαντικό. Δεν μ αρέσουν οι ξυλοκόποι ψηλοί. Π.χ βλέπεις έναν ψηλό με μισθό 80-90.000, κ μπορεί να είναι τούμπανο στα ριμπάουντ που ανεβάζει πολύ τον μισθό, αλλά να έχει τρύπα στην εξωτερική άμυνα.. Έχει πολλά τέτοια παραδείγματα κ σ άλλες περιπτώσεις παικτών. Κοίτα τις μεταγραφές, χάζευε παίκτες με μισθό κ skills κ σύγκρινε μετάξυ τους.
Όσον αφορά το εάν συμφέρει να προπονεί παίκτη με προοπτική μικρή, για να τον κρατήσεις στην ομάδα σου, τι να σου πω;; έχω δει κάτι αστέρι προοπτική που ήταν τουμπανακια κ με χαμηλό μισθό. Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας κ τι θέλει να κάνει. Εάν έχεις κενές θέσεις προπονήσεις καντο. Αλλιώς πλέον το χρήμα (για μεταπώληση) αλλά κ η εξέλιξη ενός παίκτη είναι MVP κ άνω. Δεν ξέρω εάν σε βοήθησα η σε μπέρδεψα περισσότερο. Τα έχω δοκιμάσει όλα.. Παίκτες για να με μείνουν μια ζωή.. Παίκτης για πούλημα.. Παίκτης πάγκου, παίκτης βασικός, παίκτης εθνικής.. Ανάλογα κ τους στόχους σου..
Τα νέα παιδιά ίσως ξέρουν κ κάτι παραπάνω, γιατί εγώ δεν έχω κ πολύ refresh στις αλλαγές της μηχανής παιχνιδιού...
Last edited by xristos at 2/6/2021 7:12:04 PM