Huh, nie myślałem, że transfer spotka się z takim odzewem. :)
Powiem tak, polska kadra ma pewien program. Program ten polega na wyławianiu HoFów z SS10 większym od 46 i treningu tylko takich do kadry. Oba te warunki Hiszpan spełnia, a skoro lepsza Polska uznaje takich za potencjalnych reprezentantów to dlaczego on miałby potencjalnym reprezentantem La Roja nie być. Troche pisałem ze skautami i z selekcjonerem reprezentacji i koniec końców z MuzGiem doszliśmy do wniosku, że szkoda tracić cały sezon i lepiej żebym kupił zagranicznego HoFa bo polskie już zeszły (jak na dniach zejdzie jakiś za niższą cenę to się wku*wie...). HoFowie sensowni taniej nie chodzą, a jeśli będzie dobrze trenowany może pójść nawet drożej. Trener poziom 6 daje na to jakie takie nadzieje. Walka o awans w tym sezonie nie ma większego sensu dla mnie. Hiszpan będzie przeze mnie trenowany na SG, Owerko w takim razie też, do tego dojdzie jeden z 2 młodych których wybrałem, drugi zostanie na rezerwie może się przydać w razie ewntualnych kontuzji i w najgorszym wypadku pójdzie na rezerwowego w przyszłej drużynie. :) Nie chce po prostu znowu rzucać wszystkiego na jedną szalę i wolę powoli budować drużynę w okół treningu.
Btw, ostatnio poszedł Tomański, 21 latek trenowany tak samo do Kadry... za 5,5 mln...
Btw 2, rok temu sprzedałem zawodnika z potencjalem mniejszym o jeden i umiejętnościami wiekszymi minilanie za ponad 1,5 mln. :P
Chciałbym natomiast żeby transfer ocenił jeszcze Theusik jako trener z większym doświadczeniem odnośnie treningu i bardzo bym o to właśni prosił panie Divine. :)
Last edited by carminacore at 9/16/2012 2:08:19 PM