Rakibimiz asya kıtasının gözde tatil ülkesi güzel bir ada
Singapur!Teselli kupasında 999 sayı attık . Şuana kadar teselli kupasında bütün sezonlarda bir takımın attığı en yüksek sayı bu!
Son saniyede atışı kaçırıp 1000'lere ulaşan ilk takım olmamızı engellediği için Evrim'in kulağını çektim biraz
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Fikstürün de bize yardımcı olduğunu unutmamak lazım. Çok çok zor diyebileceğim bir maçımız olmadı . hep orta halli ve sürprize açık takımlarla oynadık genelde.
Elemelere geçilirken eşleşmeler böyle oldu .
Bosna Hersek - İsveç
Rusya - Yunanistan
Danimarka - Endonezya
Kanada - Makedonya
Slovenya - Avustralya
Hollanda - İngiltere
Sırbistan - Finlandiya
Letonya - Tayvan
------------------ -------
Türkiye - Singapur Portekiz - Macaristan
Estonya - Şili
Slovakya - Hırvatistan
Litvanya - Güney Afrika
Belçika - Kosta Rika
Bulgaristan - Belarus
Ukrayna - Hong Kong
Üstteki eşleşme grubu daha kolay . direk güçlü ve ev sahibi avantajını elinde bulunduran Bosna Hersek'in finale göz kırptığı eşleşmeler olacak . Eğer 1. olsaydık biz orada olacaktık ama averajla 2. olduk ve alttaki ölüm grubuna düştük
Olsun moral bozmadan rakipleri elemek için herşeyi inceliyoruz
Singapur bizden daha güçsüz olsada gruplardaki maçlarda her an her şeyi yapabilecek bir takım olduğunu gösterdi . beklenmedik taktikler ve sürprizler uygulayabilir bize. Tabi ki her şeyi dikkate alıp ona göre taktiklerimizi vereceğiz .
Zor maçlara giriyoruz . Takımımızın çok seçenekli bir takım olmasından dolayı form sıkıntısı yaşamadım . formu daha düşük olana hep alternatif oyuncumuz oldu. Bu da ben göreve gelirken hedeflediğimiz şeylerdendi . Formları özellikle en üstte tutmaya çalışalım ve antrenman aksatmayalım arkadaşlar.
Bana her türlü sorunuzu gönderebilirsiniz . Öneri, taktik , soru , merak ettiğiniz ne varsa BB-Mail'den ulaşabilirsiniz . Keyifli oyunlar BB-Türkiye
)