aj sad malo prelistaj forum pa ces naici na minimum 2 posta u kojima doticni selektor govori da dok je on na celu U21 ni jedan moj igrach nece igrati, znaci da ne izvrcem stvari vec govorim istinu!!!
Imash tu Buma, pa ga pitaj ko sve pamti. A sad me nece mrzeti i da nadjem te postove.
Secash se ovih svojih izjava?
svi igraci kk Veseljaci od ove nedelje bice trenirani samo za potrebe kluba iako kako i sam znas u ekipi postoje jos kandidata za u21 repku.Srbija je zivela do sad bez mojih igraca zivece i od sad, a ti si izgubio jednog aktivnog igraca saradnika.
dok takvi "ljudi" kao ti budu na celu U21 moji sigurno nece igrati.Cak planiram da od sledece sezone kupim 2 mlada crnogorca pa da ih spremam za nesto vise.
Zatim sledi zaokret u razmishljanju nakon nasheg poraza od Kiprana
tako vam i treba kad ne date super sili Bircaninu da igra
A iz prethodnih postova je ochigledno da mu ti nisi davao da igra.
Sve shto sam nashao da je Flavius rekao o Birchaninovom daljem statusu
I jos jednom da ponovim, izbacivanje Bircanina, kao i jos nekih igraca iz reprezentacije, koji su bili u njoj zadnjih par utakmica nije konacna odluka, ali obzirom da si resen, Bircanin nece biti u reprezentaciji.
Shto je opet posledica TVOJE reshenosti da on ne igra za repku, kao shto se i vidi na kraju rechenice. Zato nemoj da me zajebavash...