a koliko je po tebi realna cena tog poljaka ?
pa ne znam to treba da odredi neko ko se sa tim bavi! moje mišljenje je da vredi oko 4 miliona, ali je moja procena nebitna!
Samuraj kada ga je kupio bilo je manje para u igrici i tada je 4.85 miliona bilo mnogo vise nego danas. U prilog ovom sto pricam je ponovno pustanje Free Agenata da bi se izbacile pare iz buzzera. Obzirom da je bilo manje para tadasnja cena je bila OK jer niko nije imao muda da da 4.8M + 400.000 platu da odvaja (pre toga je bio nesto preko 5 miliona i niko ga nije kupio).
samuraj ga je kupio kada je inflacija odavno uzela maha! i nije tačno da je tada bilo manje para! taj tvoj prilog takodje ne stoji, jer je puštanje free agenata bilo pre samurajevog transfera, pa je samo moguće da su do sada izvučene pare iz buzzera i mogla mu je cena samo opasti! mada lično mislim da uvodjenje free agenata nije dovelo do pada cena i deflacije na tržištu, nego samo do obuzdavanje inflacije, tj. do zaustavljanja rasta cena!
Cena od 8.2M je vise nego realna za ovakvog igraca, pogotovo sto je najavljeno smanjenje plata centara pa ce buduci vlasnik lakse placati nedeljnu platu. Ja da imam 8.2M kliknuo bih ovog.
to kakvo su smanjenje plata predvideli, tek ćemo da vidimo! ako bi ti kliknuo ovog igrača za 8,2 mil , onda sigurno imaš mnogo velike prihode da hraniš to! po meni to nije realno i jedino sam možda pogrešno optužio samuraja za varanje (i zbog toga je dobio moje izvinjenje), a ustvari problem je u samom bb-u koji bi trebalo da reši problem nerealnih transfera, pogotovo sa farmama!
Last edited by kotoor at 12/10/2009 7:08:27 AM