BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160618.157 in reply to 160618.156
Date: 11/25/2010 4:00:05 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Ta volná místa nejsou určena primárně na záchranu, to je jen sekundární použití. Navíc jak to jde, tak se snažím využít toho, že jde jednou týdně vyhodit bez dopadu na náladu jednoho hráče (takhle postupně zase uvolňuju místa použitá na záchranu). Ty poslední 2 místa jsou volná proto, že kandidátů na ně je více (jak jsem psal 4) a povolávat je chci opravdu až tehdy, když budou mít pro daný zápas opodstatnění. Třeba tento týden byli Hemza a Trebický velmi blízko povolání, protože byli ve formě 9, jenže měli smůlu, že 5 hráčů na jejich pozice, které zatím vlastnostma úplně nedohnali (ale rozdíl už je docela malý) bylo taky ve formě 9, takže jediné opodstatnění mělo dát někoho z nich místo Vrzala (ve formě 8) na 3.PG/SG, ale to mi při síle soupeře přišlo jako zbytečnost. Když jim forma vydrží a v kádru bude těch devítek méně, tak se na ně příště dostane.
A co se týče zachraňování, tak z něj mám sníšené pocity. Protože když jsem zachraňoval Teče, který mohl být budoucnost na PF/C, tak skončil v zahraničí. Na druhou stranu poslední záchrana Tachecího docela vyšla, když ho koupili Pasekáři.

Last edited by rwystyrk at 11/25/2010 4:04:16 AM

This Post:
00
160618.158 in reply to 160618.156
Date: 11/25/2010 5:03:28 AM
Overall Posts Rated:
3030
Uspech zarizuji predevsim manazeri, kteri hlidaji formu a trenink, mohu to ted videt z jine strany, takze i kdyz se postavim na hlavu, neudelam s manazerem nic a jedine co muzu kdyz uz je na soupisce ho nedat do zapasu.O prachy mi nejde a nikdo je tady nezminil-suvenyry. Vsem jde o prestiz.

Tahle debata vede uplne jinam, nez zacala. Ohledne farem jsem nemel problem, takze jsem vyjadril nazor na tech 8 hracu, rozepisovat se tady nebudu, nebot ze sve zkusenosti vim ze ty dlouhe posty stejne moc lidi necte.

Nejake jine tema do debaty?? :-)

This Post:
11
160618.159 in reply to 160618.158
Date: 11/25/2010 5:40:52 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
No to je nejlepší něco nakousknout a když dojdou argumenty, tak vycouvat :(
A jsou to spojené nádoby, musíme mít dobré hráče a navíc je udržet ve formě. Když budeme mít špatné hráče, ale ve formě, tak z toho taky žádný úspěch nebude.

From: Amare

This Post:
11
160618.160 in reply to 160618.156
Date: 11/25/2010 8:21:42 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Jen pro doplnění, jak je to s těma prachama za merchandise - pokud máš hráče jen na soupisce, nedostaneš ani cent. Hráč musí hrát v zápase, a je i rozdíl, pokud hraje jako starter či jako rezervista. Pro peníze se trénovat NT hráče opravdu nevyplatí, protože třeba v mém případě (Lorenc) ten rozdíl pokud hraje nebo nehraje dělá kolem 10.000/týden. Musel bys mít těch hráčů víc, aby to byla znatelná částka, což by - aspoň v druhé lize - zase narazilo na tvé platové finanční možnosti. Ty vysoké platy NT hráčů příjem z merchandise v žádném případě nemůže plně kompenzovat.
Jinými slovy je to spíš pro mě takové hobby, to piplání. A za koníčky člověk rád nějaký ten peníz utratí ;-)

From: MVP24_Cz

This Post:
00
160618.161 in reply to 160618.160
Date: 11/25/2010 8:36:26 AM
Overall Posts Rated:
3636
Jen jednu malou poznamku. Pred casem se tu zverejnoval merchadising a ja, ac nemam ani jednoho reprezentanta, ho mam vetsi nez Amare (konkretne 72 K). Ten pomer obrdrzenych penez k platu hracu nebude nijiak velky. Dulezitejsi je vyhrat posledni zapas.

From: Ballhead

This Post:
00
160618.162 in reply to 160618.160
Date: 11/25/2010 8:51:29 AM
Overall Posts Rated:
4444
Ano souhlasím s Tebou, ale ozvaly se tu hlasy, že i o peníze jde. A i s tou prestiží souhlasím. Jen bych nerad za pár dní četl debatu na téma: "díky horšímu skóre jsme narazili na favorita celé soutěže", nebo hůř, že sme nepostoupili.
I haluze se dějou. Nedávno jedna z našich reprezentací neštastně prohrála ta hořkost musí být v trenérovi do dneška. A pak je pozdě se ptát jestli sme pro vítězství udělali maximum.

This Post:
00
160618.163 in reply to 160618.162
Date: 11/25/2010 9:21:32 AM
Overall Posts Rated:
3030
Prosim najdi mi kdo rikal ze mu jde o penize. Nejak jsem to asi prehledl.

Pro Rwystyrka: nikam necouvam, spis mi prislo ze je debata bezpredmetna a aby jsi me, nebo ostatni, umlatil argumenty posunuje se debata jinam.

Vidim to na vysledek: ze par lidi nesouhlasi s hranim zapasu jen s 8 hraci-kvuli prestizi, nebo kvuli nebezpeci zraneni, par ano. Neznam rozdily mezi hraci, od toho jsi ty aby jsi uznal za vhodne jak hrat a s kolika hraci.

This Post:
00
160618.164 in reply to 160618.163
Date: 11/25/2010 9:53:41 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Prosim najdi mi kdo rikal ze mu jde o penize. Nejak jsem to asi prehledl.

Tady (160618.135) je to napsáno přímo, pokud ti stačí jeden příklad.
Pro Rwystyrka: nikam necouvam, spis mi prislo ze je debata bezpredmetna a aby jsi me, nebo ostatni, umlatil argumenty posunuje se debata jinam.

Debata se může větvit a běžet několika proudy, to není žádný problém. Já jen reagoval na to, co jste napsali, já o farmách nezačal.
Vidim to na vysledek: ze par lidi nesouhlasi s hranim zapasu jen s 8 hraci-kvuli prestizi, nebo kvuli nebezpeci zraneni, par ano. Neznam rozdily mezi hraci, od toho jsi ty aby jsi uznal za vhodne jak hrat a s kolika hraci.

Tady jde o princip, nejde o to, že neznáte ty hráče. Že je nakonec vybírám já, je jasné. Jen jde o to, jestli jich v konkrétní situaci vybrat 8 nebo 12. Prostě, co udělat v situaci, když 4. a 5. podkošák je výrazně horší než 1. a 2. a když na perimetru je 6. a 7. hráč výrazně horší než první 3. Z toho, kam jsme se zatím posunuli, jsem usoudil, že zatím budu hrávat ve 12 hráčích. Ale budu to pozorně sledovat a pokud by se podíl takových zápasů, kde nám nevyšla ideálně poslední čtvrtina nějak výrazně navyšoval, může se stát, že to časem přehodnotím, to vyloučit nemůžu.

Last edited by rwystyrk at 11/25/2010 9:55:11 AM

This Post:
00
160618.165 in reply to 160618.164
Date: 11/25/2010 10:01:28 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Jinak pro ty, kdo chtějí reprezentanta, tak ať se mrknou na soupisku NT, na trhu je jeden s nulovou vyvolávačkou. Kdyby někdo měl zájem a chtěl znát jeho šance do budoucna, ať mi napíše do pošty.

This Post:
00
160618.166 in reply to 160618.156
Date: 11/25/2010 10:37:16 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Jinak aby to tu nezapadlo. Jsem rád, že si někdo všiml, že výkony jdou nahoru. Nicméně pořád jsme někde na půli cesty, musíme vytrvat, abychom nakonec dosáhli kýženého cíle. A samozřejmě se může stát, že ještě na té cestě zakopneme a ne všechny výsledky budou takové, jaké bychom si představovali.
Před 2 sezonama jsme dostali docela náročný los, kde z 8 zápasů snad jen Korea byla lehkým soupeřem. Navíc jsem tehdy docela experimentovat s taktikama, jelikož nebyla moc spokojenost komunity s tím, že hráváme skoro pořád to samé. Doufám, že už většina pochopila, že je potřeba hrát to, na co máme hráče (pomalu se blížíme tomu, že by se i v těžkých zápasech občas dalo zahrát něco jiného).
Tuhle sezonu jsem dostali 5 snadných soupeřů (4 už máme za sebou). Ale z těch těžkých zápasů jde vidět určitý pokrok, Řecko jsme i bez Hány dotlačili venku na stejný přístup do prodloužení, před 2 sezonama jsme s ním prohráli doma na stejný přístup. Rusko jsme doma porazili celkem s přehledem na stejný přístup, zatímco před 2 sezonama nám venku nestačilo CT na normal.
Co se týče kádru, tak spousta hráčů, co byli před 2 sezonama v NT, už byla nahrazena nadějšíma. Už v repre neuvidíte Slezáčka, Žaluda, Šimáka, Baňobreho, Žáčka, Lindnera. Portavales a možná i Vozka dají vale NT nejspíše tuhle sezonu. Což je prakticky půlka týmu.
Pořádným prověřením síly tohoto týmu bude ME příští sezonu. Uvidíme, jaké dostaneme soupeře, ale měli bychom se porvat o první 2 příčky a postup do další fáze, ale procházka růžovou zahradou to rozhodně nebude. A dalším pak (v případě, že se nás nebude týkat MS) turnaj útěchy za 2 sezony, tam byl bych rád, abychom patřili k favoritům na celkový triumf a požadatelství ME v sezoně 17 (ale samozřejmě udělám všechno proto, abychom se o to pokusili už tuto sezonu, ale myslím, že k těm top favoritům asi patřit nebudeme, spíše k černým koňům playoff).

This Post:
00
160618.167 in reply to 160618.164
Date: 11/25/2010 11:29:01 AM
Overall Posts Rated:
913913
No tusil jsem, ze citovany budu ja;) Byl to taky myslim prvni nebo druhy reakce na ten napad. Pak se to hezky rozjelo. Stale si myslim, ze je fajn pro vsechny managery, kdyz si jejich hrac zahraje i treba tech 10 minut;)

A vysledky jdou hodne nahoru...to je evidentni a potesujici;)

Advertisement