...izgleda da nam je propao i jedan od najboljih igraca Krivokapic, koga je Marko Car usled finansijskih problema morao prodati, a kupila ga je neka varalica iz Slovenije. Nije se logovao od dana kada ga je kupio. Slucaj ce u toku dana biti prijavljen, pokusacemo sta mozemo, ali tesko da cemo ga imati na raspolaganju u narednih 6-7 nedelja...
Zao mi je zbog ovoga, stavrno nisam verovao da ce ovako da se zavrsi, realno i meni je bio sumnjiv tim iz Slovenije, i odmah cim sam video bid (nekih sat ipo, dva pre isteka sam dobio ponudu) odmah sam i prijavio transfer, kod GM-a i na opciji prijavi varalicu, nisam dobio nikakvu povratnu poruku, misleci da je onda sve u redu, mada sad tek vidim da nije, nemate pojma koliko mi krivo, znam da su nam jednom ovo uradili (valjda Hrvati nisam siguran) kupili naseg igraca da bi ga upropastili jer smo sa njima igrali kvalifikacije, al cudi me za Slovence s'obzirom da se ne ukrstamo tj. nismo u istoj grupi:-( sad vidim da sam trebao da ga zadrzim pa makar i bankrotirao:-(((
Jos jednom se izvinjavam svima zbog mog ovako nepromisljenog poteza:-(
Srecno mladoj repki u nastavku, pa da nadmase rezultat nase seniorske repke od prosle sezone, od srca im to zelim!