ulaskom u visi rang navijaci te nagradjuju, tj imas puno vecu posjecenost nego sto bi bila da si u toj ligi vec jednu sezonu.Istina, ali u jako maloj mjeri to vrijedi za sve lige niže od prve...
ulaskom u visi rang navijaci te nagradjuju, tj imas puno vecu posjecenost nego sto bi bila da si u toj ligi vec jednu sezonu.
gausova krivulja u ovom slucaju nije potrebna, uvijek se tezi napraviti graf koji najjasnije pokazuje situaciju, a u ovom slucaju to bi bio graf ravnoteze ponude i potraznje
"opa, šime. dobili smo 8 utakmica zaredom, super, klub nam ima šansu za 1 ligu! amo ća na utakmicu, amo! i onda zove jure šimu, i govori da neće ić na utakmicu jer je karta 17 dolara, a ne 16"
drugo je nogometevo sinoć atlanta-toronto, totalno nebitna utakmica jer je playoff pozicija već osigurana, a na utakmici 15 200 ljudi.detroit-philadephia prije 2 večeri 17,525 ljudi. a obe ekipe koje neće vidit playoffto je amerika i to je tako. ja pričam o euforiji koja je za nas bliži pojammozes govorit sta oces, al prije 2 godine kad je cedevita napravila rezultate u eurokupu imali su punu dvoranu protiv estudiantesa, igralo se u cibonoj dvoraniu zadru se isto tako diše, da oni slučajno dobiju 8 utakmica zaredom, pa da im dolazi partizan, zvezda ili cibona, tražila bi se karta višetako da se nimalo ne mogu složit s vama i vašim krivuljama. :)al nažalost, ovo je samo igra s dosta grešaka, i ko se ne može naviknit na to, nek ne igra :)u game engine i te veće probleme neću ulazit, al ovo su stvari koje bi se morale rješit
a opip bila je najgluplja stvar, prodam 3 igrača u par misec, i tu konstantno imam jednu lopticu.
ne bih se slozio...ali tesko cemo to dokazati bez da idemo analizirati konkretne podatke, medjutim ne da mi se :Dgausova krivulja u ovom slucaju nije potrebna, uvijek se tezi napraviti graf koji najjasnije pokazuje situaciju, a u ovom slucaju to bi bio graf ravnoteze ponude i potraznje