Podle mne tady jste se dívali každý na věc trochu jinak. Ty z pohledu týmu, postavit celou U21 na hráčích, kteří následně budou pokračovat pro NT. Flumpinka z pohledu, že hráče, který má potenciál na NT, je možno do 21 let trénovat pro potřeby U21 a až následně dotrénovávat pro NT. Což by i já preferoval u těch hráčů s potenciálem, kteří mají do začátku i slušné skilly z pohledu uplatnění v U21. U hráčů, kteří se řeknou, že mají NT potenciál, ale i při maximálním drcení primárních skillů nejspíše U21 nestihnou, bych klidně začal mimopostovým tréninkem a primárky dojel později.
A teď k tomu tvému pohledu - je otázkou, zda máme momentálně dostatek manažerů ochotných spolupracovat, abychom měli kvalitní NT i U21. Podle mne by musel k U21 někdo, kdo by komunitu v dobrém slova smyslu pobláznil a přilákal manažery ke spolupráci. Přišel s nějakým projektem, který by mohl dávat naději na to, že by to mohlo přinést i nějaké zajímavé výsledky (za což považuju minimálně postup na MS).
U21 se již nějakou dobu plácá na nepříliš uskopokojivé úrovni, otázkou je, zda se dá očekávat nějaké reálné zlepšení. V případě, že ne bych klidně podpořil vizi, která bych obětovala U21 pro to, aby se zbytečně neubíraly tréninkové kapacity pro NT.
Pokud ale někdo přijde se životaschopným projektem pro U21, rád podpořím i takový projekt a třeba v Utopii mohu pro U21 hráče trénovat - momentálně tam trénuju 6 českých hráčů 18 a 19 letých s potenciály 10, 7, 6, 5, 4, 3 a trochu se obávám, jestli i ty nižší potenciály nebudou patřit skillově v 21 do českého top18 pro U21. Ale samozřejmě budu muset časem zúžit skupinu na 3 hráče a přejít na jednopost.