Anlaşılan Errdemir düşmek istemiyor. Tabii o kadar yatırımı yaparak daha yaşlı ve uygun bir kadro kurabilirdi bana göre.
Gök tengri hocamın Ted'i gidiyor. Hayırlı olsun epeydir satmaya çalışıyordu. 2.3m'i nasıl harcayacak merak etmiyorum da değil.
Kendi açımdan Avan maçı benim için önemli bir maç. Böyle bir lig süreceğini düşünmüyordum. Biraz fazla önde kaldım. Mevki eksiğim olmasına rağmen. İtalyan gitmiyecek Kidi hocam. 39 yaşındaki dede uzun oynamamalı diye düşünüyorum. İtalyan Gino uzuna geçecek pivota başka bir oyuncu gelecek. Fiyatlar düşmeye başladı bundan sonra fiyat yükselmesini beklemiyorum. Yaptığı kadroda umduğunu bulamayanlar oyuncu satmaya başlayacaklardır artık. Satış içinde en uygun zamanlar olabilir umduğunu bulamadığı oyuncu yerine daha iyisi için para verebilecek takımlarda vardır.
Erdemir, parayı çok verimli kullanmadı diye düşünüyorum. Senin dediğin gibi bir kadroya yönelmeliydi kısa vadede kümede kalmak için. Tengri hocamın parayı daha faydalı kullanacağını düşünüyorum.
Bence de piyasayı iyi okuyan takım menajerleri var ve bu alış satış işinden iyi para kazanıyorlar. UF'de de faul problemine girmeye devam ederse saatli bomba gibi seni her an yarı yolda bırakabilir İtalyan. Ben şahsen bu riske girmezdim, ne kadar verimli olursa olsun.