BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: StarMo

This Post:
00
41138.157 in reply to 41138.154
Date: 9/30/2008 7:07:06 AM
Overall Posts Rated:
134134
ove kritike mogu biti i pozitivne isto koliko i negativne... nek se malo potrudi a i mi cemo uz njega i da dovedemo ovu repku na nivo kakav zasluzuje

From: Bevzil

This Post:
00
41138.158 in reply to 41138.157
Date: 9/30/2008 9:38:25 AM
Overall Posts Rated:
7474
Istina... Prva stvar koju mu sad preporučujem je da, nakon Andore, bira lagane suparnike za prijateljske... Zašto? Kao prvo, popravit će omjer pobjeda i poraza... Drugo, može eksperimentirati s taktikama i vidjeti kako igrači reagiraju, evo neka protiv Andore stavi Look Inside, nije još nijednom... I treće, i on će stjecati dragocjeno iskustvo, naučit će (nadam se) do kraja iskoristiti protivnikove slabosti...

Recimo, primjer, neka momčad igra Motion, ali im s tom taktikom vanjski napad nije izrazito jači od unutarnjeg... Recimo, vanjski rescectable, unutrašnji average... Bilo bi glupo tu igrati 3-2 zonu... Staviš čovjeka ili čak i 2-3 ako su ti vanjski odlični u obrani... Tako pojačavaš skok koji je često ključan...

Da zaključim, U-21 repka nije puno slabija od seniorske, znam to sigurno, i sve što treba je malo educirati izbornika... Sanele, pogledaj Box Score što više utakmica možeš i pogedaj kako se koji napad suprotstavlja kojoj obrani u praksi... I NIKAD ne igraj 3-2 ili 1-3-1 zonu... Time gubiš skok i unutarnju obranu, koji su u bar 70% slučajeva prevaga za pobjedu... Čovjek ili 2-3 zona su ti dovoljni...

From: SanelG

This Post:
00
41138.159 in reply to 41138.158
Date: 9/30/2008 10:51:41 AM
Overall Posts Rated:
00
Hvala ti brate puno ..a znam tako sam i protiv srbije odigrao 3-2 zonu a on igrao run and gun ..i pogodjena je bila formacija sa moje strane al je skok bio prevaga..tako da sam to skontao da je glavno igrat 2-3 zonu ili covjek bez obzira na formaciju protivnika...ok hvala ti bevzile puno na ovom postu nadam se da cu opravdat i vratit koliko toliko ugled formaciji i od sada cemo pred svaku utakmicu davati obrazlozenja i nacin formacije i igraci koji ce igrat tako da i dobijem primjedbe drugih igraca...

This Post:
00
41138.160 in reply to 41138.158
Date: 9/30/2008 10:52:21 AM
Overall Posts Rated:
134134
ja uvjek stavljam 2-3 zonu...

This Post:
00
41138.161 in reply to 41138.159
Date: 9/30/2008 10:55:33 AM
Overall Posts Rated:
00
nadam se da cu opravdat i vratit koliko toliko ugled formaciji.

nije formaciji vec REPREZENTACIJI

This Post:
00
41138.162 in reply to 41138.161
Date: 9/30/2008 11:41:57 AM
Overall Posts Rated:
134134
skontali smo

From: ZuZa3

This Post:
00
41138.163 in reply to 41138.154
Date: 9/30/2008 2:01:22 PM
Overall Posts Rated:
00
-Ja čovjeka/selektora nisam napao zato što je to najlakše.
-Ja sam čovjeka/selektora kritikovao zbog 5 (pet) poraza i 1 (jedne) pobjede
-Ja čovjeka/selektora kritikovao grešaka koje može u klubu priuštiti svako ali ne i u
repki
-Topik je U21 i kao takav tiče se tema koje se vežu sa U21, kritika selektora U21
može se vezati sa U21
-Možda sam trebao hvaliti čovjeka/ selektora pa da na taj način pomognem selekciji
iako to nema pretjeranog smisla zar ne?
-Što se tiče moderatora ja bih zaista volio da postoji isti
-Što se poruka tiče samo čovjek/selektor ih je slao, koliko on to zna pa nam može i
sopštiti a zašto nije diskfalifikovan to ne znam
-Sve što sam rekao su činjenice, bolne ali ipak činjenice, ništa nije izmišljeno a ako
je bilo šta što sam rekao laž ja se više neću javljati
-Kada braniš druga/prijatelja koristi argumente imati će i on više koristi

ti ili nisi skontao sta sam ja rekao ili neces da skontas

zasto nakon jednog ili dva poraza nisi otvorio topic da pokusas na pocetku nesto promjenit,i da pomognes...... a ne sad da tu prodajes suplju pricu jer sve sto si ti napisao znaju svi i za poruke i za za 5 poraza i za 1 pobjedu. a ne zna samo on koliko je poruka poslano znaju i game masteri koji bi ga banovali da ih je poslao vise. znam kako se to radi jer sam clan administracije jedne druge igre. i ne branim ja nikog ovdje samo me nervira kad ljudi rade ovakve stvari.

This Post:
00
41138.164 in reply to 41138.163
Date: 9/30/2008 2:18:07 PM
Overall Posts Rated:
112112
Извини, али не знам зашто се ти буниш када је Санел најнормалније прихватио критике. Свима је само до тога да репка игра боље, јер може. Санел то зна, није неко ко је искомлексиран па да погрешно схвати добронамјерне примједбе.
Нормално је да се није нико јављао након ''jednog ili dva poraza'', како ти кажеш, јер се то може десити сваком на почетку, када се покушава наћи најбоља игра и тактика... Али послије пет пораза, сугестије су неопходне.

П.С. И ја сам добио поруку уочи избора, али ја у томе не видим ништа лоше. Лобирања су дозвољена свугдје у свијету ;)

From: Dadoni

This Post:
00
41138.165 in reply to 41138.163
Date: 9/30/2008 2:25:17 PM
Overall Posts Rated:
242242
Ti ili ne čitaš šta sam napisao ili se praviš glup.
Sve što je napisano je istina. Bolna istina nažalost. Ja ne prodajem šuplju priču, ne lažem i ne petljam. Molim paziti na način izražavanja.
Opet ti kažem/pišem navedeni nešto u postu što nije istina i ja se više nikada neću javiti na forumu.
A zašto nisam odmah kritikovao nakon 1 poraza nema razloga da ti odgovorim. Nadam se da shvataš. U slučaju da ne shvataš slijedi pojašnjenje:
-svakog čovjeka treba pustiti da radi svoj posao određeno vrijeme
-čovjek je pušten da radi svoj posao normalno određeno vrijeme
-svakom se može dogoditi jedna greška
-čovjeku se dogodila jedna greška
-kada greške i porazi prerastu u naviku treba reagovati
-ja sam reagovao
Meni je drago da si član administracije neke druge igre, drago mi je da ne braniš nikoga i nemoj da se nerviraš od toga se dobije gastritis ako si sretan a ako nisi dobiješ čir
A moje mišljenje o radu selektora dijeli i još poneko ko se ne nervira.
Dokaz: Trenutni rating selektora U21 je 50% dok je rating selektora A reprezentacije preko 80 %
PS Što se poruka tiče o tome nekom drugom zgodom.

This Post:
00
41138.166 in reply to 41138.164
Date: 10/1/2008 5:02:43 AM
Overall Posts Rated:
00
kralju ok je sve to sto ti pises i ja se slazem da 1-5 nije nimalo dobar score cak i da imamo i losiju repku ja sam samo kritikovao nacin na koji je dadoni odlucio da da "savjet" selektoru, a evo sada on meni pise tu kao nekom mentalno retardiranom djetetu jer vjerovatno precjenjuje svoj intelekt ali neka ja mu necu nista odgovoriti. a javio sam se iz razloga jer je sanel jedini uz timberwolfa meni pomogao na pocetcima i to su se samo javili a vi ostali veliki strucnjaci kad vas neko pita nesto napisete par stvari uopsteno koje se vec mogu pronaci na forumu ako se potrazi.
ovdje se zavrsavaju svi moji komentari na ovu temo jer sve ostalo sto napisem moze biti nesto licno a ne poznajem nikog na ovom forumu toliko dobro pa ne zelim da zalazim toliko duboko. budite pozdravljeni a tebi dadoni bas hvala sto se brines za moje zdravlja ali nisam ja fosil ko ti ja imam tek 20 godina pa me takve stvari ne brinu :D

This Post:
00
41138.167 in reply to 41138.166
Date: 10/1/2008 5:39:16 AM
Overall Posts Rated:
00
kralju ok je sve to sto ti pises i ja se slazem da 1-5 nije nimalo dobar score

KOLIKO JA ZNAM SCORE JE 1-4 a ne 1-5 kao sto kaze gospodin veliki Dadoni

Advertisement