daleko je kraj sezone i ne treba nikoga otpisati. unatoč tome šta sam veliki fan Sunsa sumnjam da će oni uopće dogurat do finala. osim ako drastično ne poprave obranu. onda će osvojit :P što se tiče realnih šansi za naslov...mislim da i ove godine Larry O'Brien trophy ide na zapad. kome točno, vidjet ćemo. istok je jak, bolesno jak ove sezone, ali nekako mi se čini da cavaliersi i celticsi baš i neće dalje od konferencijskog finala. wizardsi su, unatoč sjajnom rosteru, u banani i stvarno mi nije jasno koji im je k***c, atlanta bi mogla daleko, ali im fali iskustvo igranja velikih utakmice (iako se neki ne bi s tim složili, jer svi se dobro sjećamo serije s bostonom iz 2008. i miamijem ove godine), a orlando bi se, realno gledajući, trebao vratit u finale. zapad je gadan već godinama i ove sezone se stvari ne bi trebale mijenjati. mvp vodi lakerse do novog naslova...situaciju na zapadu neću opisivati, jer nema smisla. svi znamo ko će do naslova :D
Jay, pogledao sam zadnju četvrtinu tvoje tekme. Jbg, unatoč jakoj obrani bilo je dosta vezanih promašaja i to te koštalo pobjede. I treća četvrtina, to je bio nož u leđa. Ali bit će bolje, iznenadit ćeš ih u gostima :D
Sretno svima u nastavku playoffa :D