ovak, predpostavljam da je riječ o tvojim igračima sahalit (196cm) i diotaveli (185cm), jedini u rasponu vječiti allstar - mvp.
ja bi to ovak ak planiraš krila trenirat. to je najgore moguća pozicija za trenirat. prvo rješavaj obrane, bar do 10, onda pređi na unutarnje ostale skilove (zanemari blokiranje u početku) a onda se baci na vanjske skilove (vođenje lopte po potrbi trenirati ak je baš nekome nisko inače brzo raste jer se trenira s gotovo svim vanjskim skilovima). poslje toga dorađivanje što je potrebno poput obrana (obavezno: vanjsku bi trebalo dogurati na min 13 a unutarnju od 11-13) blokiranja, stamine i slobodnih. tako ja zamišljam da bi trebalo trenirat krila.
e sad tako nešt postić na 2 pozicije, neće ići. na dvije pozicije ne možeš doterati do njihovog maksimuma u treniranju (visokog potencijala). zašto neće ići? 185cm je stvarno nisko i jako teško će ići unutarnji skilovi na 2 pozicije a i na 1 neće biti bajno. 196cm je neka granica racimo prijelaza iz BŠ na KR. ja bi prodao diotavela i doveo nekog za trening visine 196-204 (visina neka za "ujednačeno" napredovanje u svim skilovima). pri kupnji igrača ne traži po pozicijama (mislim da ne tražiš isključivo poziciju krilo) jer možeš naći igrače koji ti štimaju po skliovima na drugim pozicijama a njegova će se pozicija promjeniti s treningom (ta pozicija šta piše je samo prijedlog).
e sad, da ja kupuje tražio bi obje obrane početne na nedovoljan a i ostalo nek nije previše zaostalo. recimo da su najbitnije obrane, šutevi, skok a ovo ostalo ide dosta brzo s treningom jer se dosta toga nadopunjuje. i ganjaj igrače od 18g.
e to je sad neko moje viđenje kak bi to trebalo ići i naravno ovisi za šta bi trenirao i šta želiš utrenirati. ja naravno gledam nešt što bi završilo u repci (i plizzzz kupi naše igrače :)) ).
sad mi više ništ ne pada na pamet al ak se sjetim dopišem i ak imaš još pitanja pitaj.dal će ti ovaj post pomoći ne znam...
ak se netko ne slaže i ima bolju ideju nek ju iznese pa ćemo raspraviti i donjeti zaključak
Last edited by Moa1 at 1/28/2011 11:37:35 AM