BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
179780.158 in reply to 179780.156
Date: 3/10/2012 5:50:05 PM
Overall Posts Rated:
22
egw pistevw pws den yparxoyn ekseligmena mesa,afto einai apla psarotiko!pisteyws pws apla molis paratirithei mia tsatsia se parakolouthoun ligo na doyn ti kaneis,an synergazese me kapoion kairo se timoroyn!afto mporei na to dei opoiosdipote mesa apo to paixnidi,opote ligo dikia toys douleia ligo twn roufianwn....nato to ban

:)

Εάν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα (ακόμη και) εκατό μαχών. Εάν γνωρίζεις τον εαυτό σου αλλά όχι και τον εχθρό, για κάθε νίκη που κερδίζεις θα έχεις και μία ήττα. Εάν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου, ούτε τον εχθρό, θα νικηθείς σε κάθε μάχη
This Post:
00
179780.160 in reply to 179780.159
Date: 3/11/2012 5:45:27 AM
Overall Posts Rated:
1616
Ξερουμε σε τι οφειλονται οι τραυματισμοι??Εχω 2 παικτες με καταρτισμενους σε αγωνιστικη κατασταση και αξιοσεβαστους στην αντοχη και τραυματιστικαν....

This Post:
00
179780.161 in reply to 179780.160
Date: 3/11/2012 5:55:58 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
οφειλονται στην μηχανη του παιχνιδιου .... δηλαδη φιλε ντεμετριους δεν εχει να κανει με την ηλικια το μισθο την αγ.καταστση ,την αντοχη , το DNA και γενικα μην ψαχνεις τι φταει !!

This Post:
00
179780.162 in reply to 179780.160
Date: 3/11/2012 6:05:03 AM
Overall Posts Rated:
151151
περυσι με καλο ντοτορι (νομιζω 4ο επιπεδο) και τρεινερ ειχα τσακιστει στους τραυματιες. Φετος με βασικους στο προσωπικο μου και χαμηλους μισθους, δεν ειχα ουτε ενα... Σε γενικες γραμμες παρατηρω οτι αν παιζεις χαλαρα και ''ασημαντα'' παιχνιδια δεν συμβαινουν τραυματισμοι. Αντιθετως στα δυνατα και νορμαλ υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. Και κυριως οι παικτες μου με μεγαλυτερες ηλικιες των 30-31 ειχαν προβλημα. Αλλα στην τελικη ολα μπορει κ ναναι τυχαια

Message deleted
This Post:
00
179780.167 in reply to 179780.164
Date: 3/11/2012 6:57:33 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
ehw mia thewria sto myalo mou. Den simainei oti einai swsti i oti to ehw akousei apo kapou.. alla ehw paratirisei olo ayton ton kairo pou ehw allaksei giatrous.

H thewria einai i eksis.. eheis enan para poly kalo giatro, tha eheis perisoteres apohwriseis mesa ston agwna. Giati? Giati o giatros pou einai poly kalos tha pei ston paikti min synehiseis na paizeis ..den prepei na to riskaroume.. opote se kathe agwna isws na eheis arketous travmatismous alla meta ton agwna ligoteres pithanotites na meinei travmatias o paiktis.

An o giatros einai poly kakos mporei na eheis ligoterous travmatismous mesa sto paihnidi..alla eheis polles perisoteres pithanotites na sou bgei travmatias kapoios gia polles evdomades kai ayto giati o giatros thewrei oti o paiktis mporei na synehisei to paihnidi an kai den tha eprepe.

H paratirisi ayti erhetai ws eksis... oses fores ehw kalo giatro ehw pollous travmatismous poly nwris sto paihnidi..! Me oxi kalo giatro sinithws oi travmatismoi erhontai argotera..kai tis perisoteres fores menei o paiktis travmatias arketes evdomades.

An kapoios ehei paratirisei to antitheto mporei na dialisei ayti ti thewria..

ps. sorry gia ta greeklish

This Post:
00
179780.168 in reply to 179780.167
Date: 3/12/2012 1:25:32 PM
Overall Posts Rated:
150150
εγώ έχω ελάχιστους τραυματισμούς αν και ο γιατρός μου είναι μόλις επίπεδο 2...να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που μου τραυματίστηκε παίχτης..

παίζω χαλαρά τα 2/3 των παιχνιδιών μου και έχω παίξει μόνο μια δυνατή(εκτός play off) τις τελευταίες 2-3 σεζόν..ίσως το πόσο προσπαθεί η ομάδα σου έχει αντίκτυπο στους τραυματισμούς;;;
και είναι και λογικό..αν παίζεις χαλαρή οι παίχτες δεν μπαίνουν τόσο δυνατά στις φάσεις..όπως έχουμε δει κάνεις λιγότερα φάουλ όταν παίζεις χαλαρά...άρα ίσως είναι και μικρότερες οι πιθανότητες τραυματισμού...

όλα αυτά είναι υποθέσεις...βέβαια κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε και κάποιο παράγοντα που επηρεάζει τους τραυματισμούς...

Advertisement