τώρα που έχουμε και μεγάλη εικόνα από το τουρνουά , ποιους θεωρείς τους επόμενους αστέρες? ο βαλαντσιούνας ανεβαίνει από ματς σε ματς, όπως και ο κουφός μας. οι ισπανοί έχουν σταρ στα ντουζένια τους ακόμα. κανένα γιουγκάκι δε στέκεται καλά [αυτός ο μπιέλιτσα τι παίζει ?]. οι σκπιανοί όσο καλά και να πηγαίνουν δε μου γεμίζει το μάτι κανείς. ο σβέντ είναι μια καλή περίπτωση επίσης αλλά θα έχει συνέχεια ή μόνο με μας τα έκανε ?
Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Δεν είδα όλες τις ομάδες, και γενικά πολλούς αγώνες πέρα από τους δικούς μας. Από όσα είδα όμως: (Χωρίς κάποια σειρά)
Βαλα πως τον λένε: Καλό κορμί σβέλτος, δυνατός καλά τελειώματα, έχει πολύ καλή παιδεία. Ίσως ο κορυφαίος νέος παίκτης του τουρνουά.
Καντέρ: Ποιο ραφιναρισμένος παίκτης από τον ποιο πάνω, ποιο δυνατός, πιστεύω πως μάλλον και καλύτερος σκόρερ. Προβλήματα στην άμυνα, και γενικά λόγω του ότι έχει τόσο ώριμο σώμα από τόσο νωρίς με κάνει να πιστεύω πως η προοπτική του είναι χαμηλότερη από του Λιθουανού.
Ντε Κολό: Δεν ξέρω για ΝΒΑ, αλλά στο 1 ματς που τον είδα μου άρεσε πολύ. Σφαιράτος, καλά αντανακλαστικά, ξέρει καλά τα βασικά. Μου φάνηκε λίγο εκτός συστημάτων. Πλούσια όμως προσόντα, μπορεί να εξεληκτεί σε Parker light.
Seraphin: Είχα μεγάλη περιέργεια να τον δω...Φοβερός αθλητής δυνατός αλλά από σκιλς...
Για Σβεντ, νομίζω πως βρήκε και έκανε...Γενικά οι Ρώσοι σπάνια βγάζουν παίκτες που να πραγματοποιούν τις υποσχέσεις που δίνουν από μικροί...Ουσιαστικά μόνο ένας...Ο Μοσκώβ είναι late boomer...