Jatczakból és még a csereemberből nem hiszem, hogy összehozok 1 misit. A feljutási pénzt meg el kellett volna költenem egy az egyben. Ez, hogy megvan a pénz (2 misi) rossz érv részedről. Igen adnak 1-et, mert feljutok, de a csapatból nincs meg a másik 1 misi, ha nem multikat áldozom be.
Pont néztem, hogy a multis embereim összértékben kb 4,5-5 millát tesznek ki Arnold, Matúz, Verebes, Farkas utóbbiak fejenként 1,5 milla még előbbiek 1-1 misi per koponya + a többi csóró 500k
Milyen vörös szőnyeg?
Arról nem tehetek, hogy Norbi eladta a legjobb emberét idő előtt, ugyan mondtam Sharoknak, hogy kár próbálkozni pályahátrányból az lett volna a vége kb , mint Hofi esetében. Teljesen logikus tipp volt, ha nem akart ráfizetni a vásárral + bukott döntővel.
Az egészen , hogy eddig jutottam, volt 300k hasznom a mai 3. meccs miatt. Az kb semmi, ha ráerősítenék komolyan döntő előtt.
A taktikai dózer rész sem igaz! Állítottál mnf-et 1-2. meccsen? Nem ! tegnap benézted a zónára a gyp-t? Igen! ma is csak 1-et böktél mnf-et és nem telibe. A döntőn kétszer mentem semleges taktikát, a bajnokikon is kb a meccsek harmadát, tehát nem kizárólag benti csapatom van.
15 nem mindegy, mert így dühítő ha pl félidőben -8 , akkor kezdem feladni lélekbe akkor. így becsapottnak érzem magam az utolsó negyed -15 pontja miatt.
Minden esetre nem vagyok gonosz, sok siker fent, de rá kell erősítened a csapatra ha komolyan szeretnél bentragadni
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/6/2014 3:39:49 PM