Biće ovo zanimljiva završnica, čini mi se. Pre svega mislim na borbu za opstanak. Na našoj strani, sigurno je da Luddi nema tako slab tim da bi bio poslednji, a verujem da ni novac nije problem. eku je ostvario vrednu pobedu u prethodnom kolu, ali je trenutno i u nešto lošijoj formi. Duel sa Vojvodinom, koja se dosta iscpljuje u Kupu, je prilika da se potpuno vrati u igru. Golden State se od početka muški bori ali u naredna dva kola, gde ga očekuju dueli sa dve poslednjeplasirane ekipe iz Plave grupe, može dosta da odredi svoju sudbinu. Videćemo da li je prodaja startnog krila i najboljeg strelca ekipe uzdrmala tim ili će se to kompenzovati na neki način. I Beles je prodao dva važna igrača. zanima me kakve su njegove ambicije u nastavku. Čekaju ga tri teške utakmice (dva gostovanja), a onda i duel sa Golden State-om, koji može biti odlučujući. Očekujem neko pojačanje. Ni moj Dorćol ne stoji sjajno, iako tabela ne kazuje tako. Imam prilično nezgodan raspored do kraja, dočekujem sve jače ekipe, a gostujem rivalima za opstanak. Cenim da me 2-3 pobede ostavljaju u ligi.
Kod plavih je situacija specifična. Čini mi se da par ekipa kalkuliše zbog nastupa u Kupu, dok će AV sigurno biti jači u eventualnom plej autu, tako da crvenima neće biti lako.
Tek sledi rasplet, nadam se žestokim duelima. Srećno svima!