נמשיך עם פוטנציאלים מהדראפט האחרון..
אני בעיצומן של הסקאוטים אחרי הדרארפטים ורציתי רק להעלות את השחקנים שכבר מועמדים למכירה ככה שעד שאני יעלה את האשכול החדש לפחות שאם מישהו מחפש משהו בסגנון יוכל לקנות ולהשקיע שהשחקן כבר נמצא בשוק..
בשתי המקרים לא מדובר מהפוטנציאלים הגדולים שבדראפט הזה למרות שאני די בהתחלה ככה שאני מאמין שאני אמצא עוד פוטנציאלים מאוד מיוחדים וכרגע מדובר ב2 שחקנים שסימנתי אצלי[בין השאר] מאיזה 300 שכבר עברתי ככה אז כן יש להם פוטנציאל עתידי..
הראשון (8152929) עם חיסרון שהוא בן 19 אבל יש לו גובה מעולה לאימון גבוהים וגם הראשיות לא 7-7-7 אבל אני מאמין שמי שרוצה להשקיע עמדה אחת יכול לבנות פה כוכב בעזרת התמדה ואמונה.. לא בטוח אם שווה מיליון אבל לעקוב ולראות קצת לפני סיום המכירה ובמקרה הגרוע ליצור קשר עם המאמן .
השני גארד (8155182) בן 18 עם אותו פוטנציאל, גם יש יתרון של גובה והוא חסר בדרייב והחזקה אבל במקום זה יש לו הגנה וקליעה מבפנים ומעט בלוקים.. שחקן צעיר שגם כן עם התמדה והשקעה גדולה יכול לצאת ממנו משהו.. כרגע במחיר התחלתי מינימלי .
אני רוצה רק להזכיר שכל הפוטנציאלים שאני מעלה יש לזכור שהפוטנציאל שתמון בהם יכול להתפרץ בעיקר עם התמדה של אימון מקסימלי של עמדה אחת רוב הזמן או בטווח קבע, כמובן שמאמן 6-7 יכול לעזור..
אצל גארדים לדוגמא באחד על אחד אין 2 עמדות אז פה למשל אפשר להשקיע בכמה שחקנים..
פשוט לא לצפות לקנות שחקן שאני מגדיר כפוטנציאל נבחרת לאמן אותו 3 עמדות ולצפות שיהיה שחקן נבחרת בעתיד, זה לא יקרה..
עוד פרטים באשכול שאני מקווה שאני אספיק לפתוח ומי שיש לו עוד שאלות מוזמן בפרטי..