taip , gal ir per ziauriai tai pasakiau, tiesiog nemegstu zmoniu padlaiziu. Niekad nemegau. O Krumplis toks. Geriau drebti taip kaip yra nors ir daugeliui tai nepatinka...
Su tavim vienas kovojau forumuose ir nieks nepalaike, kovojau ne del to kad tu blogas. Gal tu ir geriausias, bet tu kolkas vienitnelis tad nera su kuo lyginti..
Ekonomiskai stipresnio klubo kaip atvo nesu mates...tai man inponuoja..tu man patinki kaip klubo treneris...bet NT atejo galas...reikia ir kitiem duot pabandyti...juk jei prastai vadovaus, galesi po sezono grizti vel ir irodyt kad buvai ir esi geriausias...Apkaltint galiu tik per mazu laiko skirimu si sezona. Preitu sezonu esu patenkintas tavo darbu. Taigi siulau iseiti isdidziai pakelus galva, atsistatydinti..Pailsesi nuo rinktines ir grisi su didesniu trenksmu ir jegomis ir idejomis...pats tave palaikyciau...bet atejo zmogau laikas permainomis...tikiuos pasinaudosi patarimu mano nuosirdziu...P.S. .As jei nelaimesi treneriu rinkimu kas tikiuosi ir atsitiks, noriu padekoti uz atiduota laika NT ir pastangas. Is taves daug ko ismokau, dabar tebenaudoju. Tikrai daug gero apie tave galeciau pasakyti jei ne NT reikalai, ir jei nesilaikytum isikibes rinktines vairo... Aciu man uz sito zaidimo pradmenis...Apie Nt daugiau nekomentuosiu ir neturiu ka pasakyti..rinkimai parodys...o tie du nauji turbut specialiai kazkieno pakurstyti pjauna...ziauru...be prasmes..be argumentu...Pasinaudok mano patarimu...Lietuva padekos...:)