Aj da te zajebavam, posto ti nisi ja cu okaciti flavijusove postove
I jos jednom da ponovim, izbacivanje Bircanina, kao i jos nekih igraca iz reprezentacije, koji su bili u njoj zadnjih par utakmica nije konacna odluka, ali obzirom da si resen, Bircanin nece biti u reprezentaciji.
Ukoliko i dalje zelis da tvoji igraci budu unutrasnje pitanje tvoga kluba, ja se sa time slazem. Nema nikakvih problema. Bice tako kako si odlucio. Cenim i postujem sto si mi to rekao. Jer za razliku od tebe i dalje postoje oni "ograniceni" menadzeri koji ne zele cak ni da odgovore na poruke koje sam im poslao. Te stoga, U21 reprezentaciju nece zanimati vise tvoji igraci.
Zato sto mi se moze tako
Ovim postom si postao prvi menadzer u BB Srbiji koji je izgubio pravo, da od mene kao selektora, trazi da mu polozim racune. Pokazao si svoju zrelost i da si ovde samo radi provokacije i vredjanja, a trudio sam se i da ti udovoljim i da ti odgovorim najbolje koliko sam znao i umeo i da to bude argumentovano. Medjutim, imam osecaj da bi taj tvoj cinizam ostao i da se osvoji titula evropskog prvenstva. A cak sam bio i spreman da ti dodelim i specijalni tretman, za razliku od drugih menadzera, pa da dobijas ta je*ena obavestenja sto ti toliko znace, ali sada, nisam spreman toliko nisko da se spustim, pa makar to bilo i na stetu BB Srbije. Tako da ja, ovim postom, prekidam svaku komunikaciju sa tobom
dobro ti je poznata MOJA resenost da moji igraci ne zaigraju u selekciji U21 dok je flavijus na celu, to sto sam ja izgladio odnose sa njim da se ne bi prepucavali na forumu ne znaci da sam od svog stava i odustao. Koliko se secam prosle nedelje kad me je pitato na chatu za vreme odigravanje tekme da li cu mu poslati skilove igracha , odgovorio sam da ne zelim i ponovio mu da ne zelim da Birchanin uopste igra u U21 a on ga je ubacio samovoljno bez moje saglasnosti!!!!
ovim neke stvari izvlacis iz konteksta, a ni to nije lepo.
druga stvar, menjas misljenje svaki dan, u jednom trenutku se zezas, a sada se ispostavlja da si ozbiljan, pa mi je malo tesko da te pohvatam.
trece, ako nemas kontakte sa mnom imao si ih sa drugim clanovima strucnog staba, a to je isto.
cetvrto, da li zelis da okacim bb mailove koje smo razmenili nakon "sranja" po forumu, a u njima se govori o tvojoj resenosti