BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ENA MEGALO BRAVO STON ASINGRATITO !!!

ENA MEGALO BRAVO STON ASINGRATITO !!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
126701.159 in reply to 126701.158
Date: 4/22/2010 12:36:13 PM
Overall Posts Rated:
129129
Ας μην το σπαμμαρουμε το θεμα,ειναι για να δωσουμε ευσημα στον καλυτερο ελληνα χρηστη...Γνωμη μου ειναι οτι εκανε λαθος ομως...

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
126701.160 in reply to 126701.159
Date: 4/23/2010 2:17:38 AM
Overall Posts Rated:
235235
Καμία ομάδα που είχε 20 ριμπάουντ λιγότερα και 0/13 τρίποντα δεν κέρδισε ποτέ αγώνα στον κόσμο, είτε στην πραγματικότητα, είτε σε παιχνίδι. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ήταν λάθος τακτική και στην επίθεση και στην άμυνα. Αν είχε μία πιο ισορροπημένη τακτική σε άμυνα και επίθεση, πιστεύω πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει. Με την 1-3-1 όμως έχασε όλα τα ριμπάουντ, και οι περιφερειακοί της αντίπαλης ομάδας έκαναν πάρτι. Από την άλλη το Κοίτα Μέσα στην επίθεση του περιόρισε τις επιλογές του, μιας και οι ψηλοί του δεν το πήραν πάνω τους αν και είχαν καλά ποσοστά, άφησαν όλες τις προσπάθειες στο play-maker που ήταν τραγικό. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με τον ενθουσιασμό. Για να κλείσω θα πω, πως η καλύτερη άμυνα στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν το man to man, και η καλύτερη επιθετική τακτική μία οποιαδήποτε που θα είχε και εσωτερική και εξωτερική επικέντρωση. Όλα αυτά είναι προσωπική άποψη, δίχως να θέλω να κάνω τον έξυπνο σε κανέναν και ειδικά στην κορυφαία ομάδα στον κόσμο του Buzzerbeater τον Ασυγκράτητο!!! Συγχαρητήρια στην ομάδα που κρατάει την χώρα μας ψηλά και ακούγεται σε όλο τον κόσμο!!!! Next Year!!!

Last edited by kasper7 at 4/23/2010 2:21:39 AM

From: nikos64

This Post:
00
126701.161 in reply to 126701.160
Date: 4/23/2010 2:42:02 AM
Overall Posts Rated:
303303
(20464261)

31 επιθεσεις παραπανω ο αντιπαλος μου και χαλαρα εγω εναντι κανονικα βεβαια ειχα 2 τριποντα......

αστο φιλε αν με 1-3-1 κανουν παρτυ οπως λες οι περιφερειακοι δεν φταιει με τιποτα η τακτικη αμυνας σαν συστημα ....

From: kasper7

This Post:
00
126701.162 in reply to 126701.161
Date: 4/23/2010 7:20:26 AM
Overall Posts Rated:
235235
Το παιχνίδι που μου δείχνεις, δεν έχει καμία σχέση. Εσύ έχεις μαν το μαν όπως και ο αντίπαλος σου, οπότε μετράει περισσότερο το πόσο δυνατός είναι κάποιος στην προσωπική άμυνα στα ματς-απ. Στο δικό σου παιχνίδι οι αντίπαλοί σου τα έσπασαν γι' αυτό και κέρδισες.Όπως επίσης το γεγονός πως είχες πολύ καλή εσωτερική άμυνα απέναντι σε σύστημα εσωτερικής επικέντρωσης. Είναι η εξαίρεση, για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας! Σημασία δεν έχουν μόνο οι τακτικές που εμείς χρησιμοποιούμε, αλλά και οι τακτικές του αντιπάλου, αλλά και τα προσωπικά χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Σαν σύστημα άμυνας, φυσικά και δεν φταίει... απλά ήταν άτυχη η επιλογή απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, γιατί ο αντίπαλος έπαιξε τρέξε και σούταρε. Στο τρέξε και σούταρε δεν προλαβαίνει η αντίπαλη άμυνα να στηθεί να παίξει 1-3-1 ώστε να περιορίσει την επίθεση. Αν ήταν πιο αργή η επίθεση, τότε ναι, θα είχε αποτέλεσμα. Επίσης τα περισσότερα σουτ έγιναν από μέση και κοντινή απόσταση, πράγμα που σημαίνει πως έπρεπε να υπάρχει πιο δυνατή εσωτερική άμυνα. Η εσωτερική άμυνα ήταν μέτρια, με αποτέλεσμα να γίνει η ζημιά.

This Post:
00
126701.163 in reply to 126701.162
Date: 4/24/2010 2:02:24 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ας το σπαμαρουμε λιγο το θεμα μιας και σε καλο θα βγει .
Λοιπον υπαρχει το παρακατω πινακακι που υπαρχει σαν βοηθεια στις τακτικες

Τακτικές επίθεσης................. Αμυντικές τακτικές
Βασική επίθεση......................Μαν του Μαν
Σπρώξιμο μπάλας....................... Μαν του μαν
Υπομονετική.............................. Μαν του μαν
Κόιτα μέσα........................Ζώνη 2-3
Λόου ποστ............................ Ζώνη 2-3
Κίνηση............................... Ζώνη 3-2
Τρέξε και σούταρε...................... Ζώνη 3-2 ή 1-3-1
Πρίνσετον........................... Ζώνη 3-2 ή 1-3-1

συμφωνα λοιπον με αυτο στο δικο μου αγωνα εγω επαιξα λαθος τακτικη αμυνα οπως και ο αντιπαλος ειναι ομως ετσι? αν επαιζα 2-3 θα κερδιζα πιο ανετα?(τον αγωνα στον εδειξα λογω αυτο που ειπες με τα 20 ριμπαουντ )
επισης συμφωνα με αυτο ο ασυγκρατητος επαιξε σωστα ενω ο αντιπαλος του λαθος (δες και τον περσυνο τους αγωνα του μειωσε λιγο το σκοραριισμα λαβε και υποψην σου και την εδρα) .
Ουσιαστικα λες οτι η αμυνα 1-3-1 δεν κανει απεναντι στο τρεξε ειναι ομως ετσι?
εχασε ο ασυγκρατητος λογω αμυνας η λογω επιθεσης ?
Για μενα τα "τραβηγμενα" συστηματα αμυνας και επιθεσης θελουν πολυ προσοχη στο πως θα φτιαξεις την ομαδα , ποιοι παικτες θα τα υποστηριξουν εναν παικτη λαθος να βαλεις την πατησες και αλλο να παιζονται απο ομαδες μικρες και αλλο απο ομαδες που ειναι στις καλλιτερες του κοσμου ,τρομερη η διαφορα . Επισης και οι ζωνες ειναι δυσκολες ειδικα η 2-3 εν αντιθεση με την 3-2 απεναντι στα συστηματα που υποτιθεται ειναι οι σωστες και αυτο εχει να κανει με το πως ειναι φτιαγμενοι οι περισσοτεροι παικτες εδω στο παιχνιδι.
Αυτα τα ολιγα απο μενα χωρις να θελω ουτε τον εξυπνο να κανω ουτε λεω οτι ο ασυγκρατητος εκανε λαθος στις τακτικες σκεφτητε το απλο αν καποιος σας ελεγε τι τακτικες θα ακολουθησουν οι ομαδες ποιος θα λεγατε οτι θα κερδιζε? μετα προσπαθηστε να καταλαβετε γιατι ηρθε ετσι το αποτελεσμα και αυτο να το κανετε γενικα ...

From: kasper7

This Post:
00
126701.164 in reply to 126701.163
Date: 4/24/2010 6:29:36 AM
Overall Posts Rated:
235235
Ελπίζω να μην παρεξηγούνται τα ποστ μου, δεν είναι σκοπός μου ούτε να κάνω τον έξυπνο, ούτε να κάνω υποδείξεις! Απλά την προσωπική μου άποψη λέω με βάση όσα λίγα ξέρω γύρω από το μπάσκετ γενικά και από το παιχνίδι συγκεκριμένα!

Γενική μου άποψη είναι πως δεν υπάρχουν ούτε λάθος τακτικές, ούτε συστήματα που δεν ταιριάζουν απέναντι σε συγκεκριμένες άμυνες, όλα εξαρτώνται όπως πολύ σωστά είπες από το στήσιμο μίας ομάδας και από τα προσωπικά χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Γι' αυτό και πάντα θα υπάρχουν εκπλήξεις.

Αν π.χ. έχουμε έναν παίκτη που είναι φοβερός και τρομερός στην επίθεση, αλλά μέτριος στην άμυνα, όσους πόντους και να μας βάλει στην επίθεση, τους ίδιους θα φάει στην άμυνα, οπότε είμαστε μία η άλλη (σε γενικές γραμμές για να μην παρεξηγούμαστε). Οπότε αν αυτόν τον παίκτη τον βάλουμε για παράδειγμα να παίξει 1-3-1, όπου και να παίξει η ομάδα θα είναι χωνί. Από την άλλη αν έχουμε έναν φοβερό και τρομερό αμυντικό, αυτός μπορεί να σβήσει τον οποιονδήποτε επιθετικό σε οποιοδήποτε σύστημα ματσάρει απέναντι στον καλύτερο επιθετικό των αντιπάλων.

Όσο για το αν έχασε από την άμυνα ή την επίθεση, το αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου, στο οποίο αναφέρω ότι έχασε και από την επίθεση, γιατί δεν εκμεταλεύτηκε τα πολύ καλά γκαρντ που έχει.

Οι τακτικές από μόνες τους δεν λένε τίποτα. Μπορεί μία ομάδα να παίζει συνέχεια Κοίτα Μέσα και να μην μπορεί να την αντιμετωπίσει κανένας, ότι άμυνα και αν παίζει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι αντίπαλοι είχαν πολύ καλούς ψηλούς στην εσωτερική άμυνα με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν πολλές επιθέσεις από μέσα, παρά το γεγονός πως οι ψηλοί του Aσυγκράτητου έπαιξαν αρκετά καλά. Δεν σκόραραν όμως αρκετά. Σε γενικές γραμμές λοιπόν συμφωνούμε!!

Τέλος πάντων, ελπίζω την επόμενη χρονιά ο Ασυγκράτητος να σηκώσει επιτέλους και την κούπα που του λείπει!!!

Y.Γ. Οι ψηλοί των River Legends:

Andrea Russo (2560986)
Σέντερ

Ιδιοκτήτης: River Legends

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 80 869

DMI: 762200
Ύψος: 7'0" / 213 cm
Προοπτική: ταλέντο *
Αγωνιστική Κατάσταση: καταρτισμένος

Σούτ με Άλμα: αξιοσέβαστος Εμβέλεια Άλ.: αξιοσέβαστος
Περ. Άμυνα: απαίσιος Χειρισμός: φυσιολογικός
Μπάσιμο: φυσιολογικός Πάσες: φυσιολογικός
Εσ. Σούτ: δημιουργικότατος Εσ. Άμυνα: τρομερός
Ριμπάουντς: απίστευτος Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή: καταρτισμένος Ελ. Βολές: μέτριος

Εμπειρία: δυνατός

Alejandro González (2362530)
Σέντερ

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 67 427

DMI: 672800
Ύψος: 7'1" / 216 cm
Αγωνιστική Κατάσταση: καταρτισμένος

Σούτ με Άλμα: φυσιολογικός Εμβέλεια Άλ.: αξιοσέβαστος
Περ. Άμυνα: αξιοθρήνητος Χειρισμός: αξιοσέβαστος
Μπάσιμο: αξιοθρήνητος Πάσες: αξιοσέβαστος
Εσ. Σούτ: διαπρεπής Εσ. Άμυνα: τρομερός
Ριμπάουντς: εκπληκτικός Τάπες: δυνατός
Αντοχή: δυνατός Ελ. Βολές: καταρτισμένος

Εμπειρία: διαπρεπής

José Segovia García (5729048)
Σέντερ

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 142 599

DMI: 419300
Ύψος: 7'0" / 213 cm
Προοπτική: αιώνιο ταλέντο
Αγωνιστική Κατάσταση: αξιοσέβαστος

Doug Kinder (367593)
Σέντερ

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 21 837

DMI: 66100
Ύψος: 6'3" / 190 cm
Αγωνιστική Κατάσταση: αξιοσέβαστος

Σούτ με Άλμα: αξιοσέβαστος Εμβέλεια Άλ.: άθλιος
Περ. Άμυνα: μέτριος Χειρισμός: μέτριος
Μπάσιμο: απαίσιος Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: δημιουργικότατος Εσ. Άμυνα: διαπρεπής
Ριμπάουντς: καταρτισμένος Τάπες: καταρτισμένος
Αντοχή: αξιοσέβαστος Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος

Εμπειρία: δυνατός

Last edited by kasper7 at 4/24/2010 6:31:17 AM

This Post:
00
126701.165 in reply to 126701.164
Date: 4/24/2010 10:55:17 AM
Overall Posts Rated:
5050
Παρατηρήστε πως όλοι οι ψηλοί έχουν καλό Χειρισμό/Πάσες, καλό Σούτ με Άλμα και καλή Αντοχή/Βολές. Είναι ολοκληρωμένοι δηλαδή...

From: draaccc

This Post:
00
126701.166 in reply to 126701.163
Date: 4/24/2010 2:55:43 PM
Overall Posts Rated:
22
το πινακακι αυτο που το βρηκες???δεν νομιζω να ειναι απολυτα σωστο στην κινηση δεν παιζεις οπως και στο πρινσετον ειναι ρισκο η ζωνη

From: Antil11

This Post:
00
126701.167 in reply to 126701.163
Date: 4/24/2010 4:58:31 PM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
kai emena me paraksenepse pou stin kinisi edo proteineis zoni , eno se katidian kouventa meso mnmaton , sto parel8on mou proteines man2man , anepifylakta....

This Post:
00
126701.168 in reply to 126701.167
Date: 4/25/2010 12:05:07 AM
Overall Posts Rated:
303303
δεν το προτεινω εγω το πινακακι ειναι απο το νημα που εχει δημιουργηθει "οδηγος για newbies" που την γνωμη μου την εκφρασει εκει τοσο για αυτα που λεει το νημα οσο και για αυτο το πινακακι ( καταστροφη για τους νεους το εχω χαρακτηρισει).

From: t-Andy
This Post:
00
126701.169 in reply to 126701.168
Date: 4/25/2010 12:32:42 PM
Overall Posts Rated:
55
εγω σε οσους αγωνες με Κινηση εχω δει , . . παρατηρω οτι η περιφερεια τραβαει αρκετα 3ποντακια ! .. σχεδον σαν το Run 'n Gun ,... οντως 3-2 παει εκει!

Advertisement