BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
169021.159 in reply to 169021.157
Date: 1/15/2011 6:51:11 AM
Overall Posts Rated:
5454
1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους ,οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?

Είχα πεί χθές οτι δεν θα γράψω άλλο μύνημα για να διευκολύνω τη διαδικασία αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στο φίλο που μας θέτει αυτό το πολύ όμορφο ερώτημα αναγκαζοντάς με να αθετήσω αυτό που είπα.
Θα απαντήσω λοιπόν ευθέως,μόνο που φίλε μου δεν μπορώ να το κάνω μονολεκτικά,νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να το αναπτύξω λίγο για να μπορούν να καταλάβουν ολοι τη φιλοσοφία μου,αν έχεις την καλοσύνη επετρεψέ μου λοιπόν να πω:

1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους

Σημασία δεν έχει καταρχήν τι πιστεύω εγώ,αλλά οι ψηφοφόροι συν-παίκτες μας που καλούνται να κάνουν την επιλογή τους και που μας έστειλαν στο Β' γύρο της διαδικασίας για κάποιους λόγους,αυτούς θα ήταν πιο συνετό να ρωτήσεις στο τι τούς έκανε να με ψηφίσουν και να με φέρουν ως εδώ...παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία και καλώ όσους με ψήφισαν αν θέλουν να αιτιολογήσουν την πράξη τους για να το μάθεις εσύ,εγώ,και όλοι μας. γιατί δεν θα έκρινα ποτέ τον ευατό μου εγω να σου πω αν είμαι καλύτερος η οχι απο κάποιον άλλο,οι εκλογές αυτό το νόημα έχουν,ψηφίζει ο "λαός" ας τον αφήσουμε λοιπόν να εκφραστεί ελεύθερα για ποιόν νομίζει εκείνος καταλληλότερο,δεν νομίζεις;

οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?[

Aγαπητέ μου φίλε Νίκο δεν ξέρω αν θα πάει μπροστά η Εθνική με μένα,ούτε αν θα πάει ψηλότερα,αν το ήξερα δεν θα ήμουν εδω τώρα αλλά κάπου να λέω το φλυτζάνι και να ρίχνω την τράπουλα ταρώ.
Αυτό που ξέρω με σιγουριά και σας διαβεβαιώ όλους γι αυτό,είναι οτι εχω όρεξη να δουλέψω για το καλό της Εθνικής μας,και να προσπαθήσω να την φτάσω οσο πιο ψηλά γίνεται,απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα και για καμία καλή πορεία.

Καθαρές κουβέντες για να είμαι εντάξει πάνω απ'ολα με τον εαυτό μου και μετά σε όλους όσους με πίστεψαν,με στήριξαν, και με ψήφισαν.

Ίσες ευκαιρίες έχουμε όλοι,ας τις διεκδικήσουμε λοιπόν κι ας μας κρίνουν αυτοί που πρέπει.

This Post:
00
169021.160 in reply to 169021.159
Date: 1/15/2011 7:00:19 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ο Αντάρτης είναι ένας χρήστης με ένα δικό του team, έτοιμο να "μάθει" πως να διοικεί μία Εθνική. Αυτό θέλουμε?
24 ώρες το 24 ωρο να τον ενημερώνω μέχρι το πρώτο παιχνίδι, το πολύ να φτάσει μέχρι τις γνώσεις που ήδη έχω. Εκτός αν θεωρείτε πως οι τεχνικές του γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές μου, οπότε πάω πάσο. Οταν όμως είπα πως δεν είμαι τεχνικά άρτιος να πάω την Εθνική παραπάνω, δεν εννοούσα πως είμαι άσχετος με το παιχνίδι. Απλά δεν είμαι στους καλύτερους. Αν είσαι στο 7, θεωρείσαι κακός αν αντιμετωπίζεις κάποιον που είναι στο 9. Παραμένεις όμως καλύτερος παό κάποιον που είναι κάτω από 7.

Φίλε να σου κάνω μια ερώτηση;

Ησουν προπονητής της Εθνικής για δύο σεζόν,παρέδωσες ενα σεβαστό έργο πιστεύω,έκανες την προσπαθειά σου και σ'ευχαριστούμε γι αυτήν.
Γιατί όμως θες να "σπρώξεις" και καλά μια υποψηφιότητα συγκεκριμένη;
Νομίζω και έτσι πρέπει να είναι,σαν απερχόμενος προπονητής δεν θα πρέπει να κρατούσες μια πιο ουδέτερη στάση;
Βγήκαν τ'αποτελέσματα και δεν το πήρα χαμπάρι; εκλέχτηκα; σου ζήτησα καμιά συμβουλή;
Γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή και προτρέχεις τόσο;
Μου βγάζεις μια αγωνία που δεν μπορώ να κατανοήσω...

This Post:
00
169021.161 in reply to 169021.159
Date: 1/15/2011 7:15:45 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δεν μου αρεσει να κρυβομαστε πισω απο λεξεις δεν απαντας ευθεως.
Απλο πραγμα ρωτησα , οχι τι ξερεις αλλα τι πιστευεις αυτο ρωτησα και σε αυτο θα ηθελα απαντηση .
Εχει σημασια το τι πιστευει ο καθε ο υποψηφιος και οχι ο ψηφοφορος -που τους πετας το μπαλακι- γιατι ? μα το ειπα στο ποστ που απαντησες αν θελεις πραγματι να πετυχει η εθνικη φροντιζεις για το καλλιτερο .Μην μου μπλεξετε τωρα δικαιωματα κλπ φυσικα και οποιος θελει μπορει να βαλει υποψηφιοτητα και φυσικα και οποιον θελει ο καθενας ψηφιζει και οποιον θελει υποστηριζει αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ειναι θεμα προτεραιοτητων που βαζει ο καθενας.

This Post:
00
169021.162 in reply to 169021.161
Date: 1/15/2011 7:26:01 AM
Overall Posts Rated:
5454
Δεν μου αρεσει να κρυβομαστε πισω απο λεξεις δεν απαντας ευθεως.
Απλο πραγμα ρωτησα , οχι τι ξερεις αλλα τι πιστευεις αυτο ρωτησα και σε αυτο θα ηθελα απαντηση .
Εχει σημασια το τι πιστευει ο καθε ο υποψηφιος και οχι ο ψηφοφορος -που τους πετας το μπαλακι- γιατι ? μα το ειπα στο ποστ που απαντησες αν θελεις πραγματι να πετυχει η εθνικη φροντιζεις για το καλλιτερο .Μην μου μπλεξετε τωρα δικαιωματα κλπ φυσικα και οποιος θελει μπορει να βαλει υποψηφιοτητα και φυσικα και οποιον θελει ο καθενας ψηφιζει και οποιον θελει υποστηριζει αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ειναι θεμα προτεραιοτητων που βαζει ο καθενας.

Ωραία,πιστεύω οτι θα πάρω ολα τα κύπελλα,και θα οδηγήσω την Εθνική 1η στήν κατάταξη,εγω το πιστεύω ακράδαντα,εσυ φίλε Νίκο το πιστεύεις τώρα;
Θέλω να σου πω με αυτό το παράδειγμα οτι δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ,αλλά τι πιστεύουν αυτοί που μας ψηφίζουν.
Κι όπως βλέπεις απαντώ σε ολα τα ερωτήματα,δεν παίζω ούτε με λέξεις ούτε με τίποτα.
Με ενα σκέτο Ναι η με ενα Οχι δεν κάνουμε τίποτα.
Και μην ξεχνάς οτι δεν θα απολογηθώ επειδή έβαλα υποψηφιότητα,γιατί το στύλ που ρωτάς είναι λίγο "ανακριτή" εναντίον "απολογούμενου"

This Post:
00
169021.164 in reply to 169021.162
Date: 1/15/2011 7:34:50 AM
Overall Posts Rated:
303303
Οχι φιλε μου δεν το πιστευω. Να σου πω τι πιστευω ? ειναι αυτο το θεμα προτεραιοτητων που ειπα , ειναι αυτο που κανει ο κατζα .... αλλος βαζει την επιτυχια της εθνικης σαν πρωτη προτεραιοτητα αλλοι την εχουν λιγο πιο κατω ... οπως εσυ .

This Post:
00
169021.165 in reply to 169021.160
Date: 1/15/2011 7:38:50 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ουδέτερη στάση?
Θα έπρεπε να με κατηγορούσατε αν έκανα κάτι τέτοιο, γιατί μόνο εγώ, μετά από την αποχώρηση του Τυφώνα, γνωρίζω τι σημαίνει Εθνική στο 100% τη σήμερον ημέρα.
Και ο Μαρτίου διετέλεσε προπονητής, αλλά η σεζόν 5 με τη σεζόν 15 δεν έχει καμία σχέση.
Θα μου πεις η σεζόν 10 που άφησε ο Τυφώνας την Εθνική, μοιάζει με τη 15?
Θα σου απαντήσω πως ο Τυφώνας δεν άφησε ποτέ την Εθνική.

Αγωνιώ?
Φυσικά αγωνιώ. Θα έπρεπε επίσης να με κατηγορούσατε αν δεν αγωνιούσα, πάλι για τους παραπάνω λόγους.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.166 in reply to 169021.164
Date: 1/15/2011 7:45:32 AM
Overall Posts Rated:
5454
Οχι φιλε μου δεν το πιστευω. Να σου πω τι πιστευω ? ειναι αυτο το θεμα προτεραιοτητων που ειπα , ειναι αυτο που κανει ο κατζα .... αλλος βαζει την επιτυχια της εθνικης σαν πρωτη προτεραιοτητα αλλοι την εχουν λιγο πιο κατω ... οπως εσυ .

Ουδέν σχόλιο...τα είπες ολα...

This Post:
00
169021.167 in reply to 169021.151
Date: 1/15/2011 7:50:18 AM
Overall Posts Rated:
7070
Το σχέδιο μου είναι να χρησιμοποιήσω τα μαθηματικά που κρύβονται πίσω από τη μηχανή του παιχνιδιού για να αποδώσει η Εθνική το μέγιστο σε ratings που μπορεί.Το αν θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα δε μπορώ να το ξέρω.Αν βγάζαμε σε ένα παιχνίδι 32 rating και με εμένα βγάλουμε 38 αλλά ο αντίπαλος βγάλει 40 θα χάσουμε και στις 2 περιπτώσεις.Ενναλακτικό σχέδιο δε βλέπω να είναι δυνατόν να υπάρξει..είναι ένα παιχνίδι αριθμών.

Οσον αφορά την ερώτηση του Athens Vikings πετυχημένη πορεία θεωρώ ότι υπάρχει γενικότερα όταν η Εθνική ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη γιατί αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα έχει θεωρητικά καλύτερες κληρώσεις και άρα μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει στις διοργανώσεις.Ειδικότερα για την κλήρωση αυτης της χρονιάς προφανώς θα είναι μεγάλη επιτυχία να περάσουμε αλλά προσωπικά την φοβάμαι την κλήρωση.Δε μπορώ να δεσμευτώ και να πώ ότι θα είναι αποτυχία αν δεν περάσουμε στον άλλο γύρο και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε βρεθεί στο τιμόνι της Εθνικής όσον αφορά εμένα.

This Post:
00
169021.168 in reply to 169021.166
Date: 1/15/2011 7:53:01 AM
Overall Posts Rated:
129129
Μπορεις να απαντησεις σ αυτο που σε ρωτησε;; Debate θελατε,debate σας εδωσε...Το τι πιστευουμε εμεις ως υποψηφιοι θα φανει οταν βγουν τα αποτελεσματα..

Εσυ πιστευεις οτι εισαι καλυτερος απτις αλλες 4 επιλογες;Αν δεν το πιστεψεις εσυ γιατι να το πιστεψω εγω που ψηφιζω...??

ΥΓ.Το ιδιο ισχυει και για αυτοκρατορα και Πικασο..

Edit: Sorry αυτοκρατορα,με προλαβες

Last edited by JamesBond at 1/15/2011 7:53:31 AM

I want what all men want...I just want it more.
From: Lygas
This Post:
00
169021.169 in reply to 169021.166
Date: 1/15/2011 7:54:53 AM
Overall Posts Rated:
155155
Παίδες κακά τα ψέμματα η περίοδος των πειραμάτων τελείωσε αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω....
Από την στιγμή που μπήκαν οι βάσεις για την σωστή ανάπτυξη παικτών, χρειαζόμαστε τώρα την εμπειρία πάνω στα συστήματα και την μηχανή παιχνιδιού....Αν συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε πάνω σε αυτό τότε θα είμαστε εκεί είμασταν πριν 4 σεζόν με την διαφορά οτι θα έχουμε απλά καλύτερους παίκτες να έρχονται απο πισω....Ομως οι ομάδες κολοσσοί δεν γινεται να νικηθούν χωρίς την καταλληλη τακτική....

Advertisement