Concursul pronosticurilor tocmai s-a incheiat si-n primul rand as vrea sa multumesc tuturor participantilor. Au fost mai mult de 10 manageri care au participat si asta este foarte bine!
In al doilea rand, as vrea sa-l felicit pe Codita care a castigat concursul. Batalia a fost grea, dar s-a detasat in ultimele runde. El a castigat pachetul Supporter pentru perioada de 3 luni. Sper sa vedem si noi curand noul lui logo si banner!
Dupa cum am mentionat in prima postare a acestui topic, primii 12 pot alege cate un jucator care sa participe la un amical pe care-l vom sutine contra reprezentativei U21 a Romaniei la finalul sezonului. Defapt primii 12 ar cam fi toata lumea, inafara de Ennigma. Puteti alege orice jucator doriti, doar cu conditia ca acesta sa fie roman. Imi puteti spune aici jucatorul care doriti sa fie selectat.
In concluzie, vreau sa declar ca am fost foarte fericit sa organizez acest concurs. Va rog sa-mi spuneti opiniile voastre vizavi de aceasta idee si eventual ce schimbari ati dori sa vedeti daca voi mai organiza acest concurs si in viitor.
Va multumesc si... HAI ROMANIA!