In II.1 sunt eu cu Jibou NRG. Si aici este foarte strans. Cred ca il pot surprinde, din cauza formelor, insa nu cred ca pot sa fac fata in RBBA cu ce am acum, mai ales daca pic din nou in conferinta albastra. In orice caz, voi da tot ce am mai bun. Cred ca promovarea ajuta financiar mult mai bine decat sa raman in II. Posibil sa ma insel. Daca promoveaza Jibou, vine cu echipa tanara si puternica.
Nu am zis ca nu ai sanse, totusi vad ca Jibou s-a pregatit destul de bine pentru promovare. O ratare a promovarii nu zic ca ar fi devastatoare pentru el, dar totusi cred ca ar fi foarte dezamagit. Financiar vorbind pentru tine ar fi echivalentul la sfantul graal in buzzer. Ai investitii destul de mici si o promovare inseamna un milion moca, plus ca in special pentru cine nu investete in RBBA nimic, pleaca in II cu o caciula de bani, daca are stadion (iar tu ai). Chiar si cei cu stadion mai slab tot pleca la sfastiul aventurii cu cel putin 3 milionane (2 in sezon + 1 promovarea). Deci da, promovarea in RBBA daca nu ai de gand doar sa rezisti este recomandata financiar.
Rezistenta in RBBA (cu investitii) mie mi se pare o contraperformanta pe termen lung. De exemplu eu eram hotarat sa retrogradez. practic pana la jumatea primului sezon de RBBA am jucat cu ce jucatori am promovat. Cand am mirosit eu ca se poate mai mult (deja acumulasem cateva victorii), abia atunci am investit in 1-2 jucatori (si acestia cu salarii rezonabile). Abia din sezonul 2 de RBBA am inceput sa investesc mai tare, dar eu oricum in primul sezon am iesit pe plus bine. parca 2 milioane cu tot cu achizitii.
In fine, fiecare are obiectivele si strategiile lui. Eu voiam sa mai retrogradez o data si sa revin dupa 1 sezon sa am echipa gata antrenata, totusi pe undeva cred ca a fost mai bine ca am ramas, pentru ca daca nu as fi promovat imediat dupa retrogradare, as fi inceput sa am salarii nesustenabile, iar experienta meciurilor din RBBA nu poate fi inlocuita cu nimic.
Eu consider ca strategia pe care mergi tu e una buna. Dupa ce voi hotari ca aventura din RBBA e la final voi incerca sa imi caut 2-3 jucatori care sa ii antrenez MVP+ de la 18 pana la 27-28 ani, eventul unul din ei sa fie tras din draftul meu. diferenta va fi ca mie nu imi place sa antrenez interior prea mult, deci jucatorii mei vor avea o orientare exterioara. In urmatoarele 4-5 sezoane eu de vad campion daca nu faci greseli majore. Sper sa nu ma intersectez prea mult cu tine
Last edited by Iwillsurvive at 4/16/2015 12:19:52 AM