BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.9 > 45. sezon

45. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298391.159 in reply to 298391.158
Date: 3/9/2019 3:27:12 AM
Overall Posts Rated:
144144
Kıdıspor taraftarları, siz de habire desibel rekoru kırıp durun. Başka bir işe yaramazsınız zaten! Elalemin taraftarlarında ne bestekarlar var! :)

This Post:
00
298391.160 in reply to 298391.159
Date: 3/9/2019 3:48:41 AM
Overall Posts Rated:
1010
hocam 6200 kişi ile desibel :)

siz bizim salona gelince bütün şehir maçta sanırsınız :)

Bizim taraftarımız büyük GÖZTEPE taraftarı gibidir.
Yılmadan, usanmadan
Vazgeçer mi bu kalpler bu armadan
Aşığız Renklere
Gençliğimin katilisin Göztepe

This Post:
00
298391.161 in reply to 298391.160
Date: 3/9/2019 12:48:14 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Az daha yanlış sularda yüzecektik. İç defans antrenmanı takımı o kadar berbat hale getirmedi gibi. Bundan sonra ilk 4'te durmak o kadar kolay olmayacak benim için. Son dakikada faul'e başlayacaklar diye korkmadım değil. Birkaç düzenleme yapmam gerekecek gibi görünüyorum.

This Post:
00
298391.162 in reply to 298391.161
Date: 3/9/2019 4:20:07 PM
Overall Posts Rated:
144144
Evvet sayın izleyicilerr, bir Kıdıspor menajeri maç sonu röportajıyla daha birlikteyizz! Hocam nasıl bir maç oldu?
-Yav arkadaş bu Harlem nasıl bir takım böyle! 3-2 yaptım, gene 100 sayının üstüne çıktılar. Bu oyunda izlemekten en keyif aldığım ama bir o kadar da gerilim filmi izler gibi hissettiğim bir maç oldu. Ben kaçtım, o kovaladı. Böyle olacağını da tahmin ediyordum aslında ama yine de insan izlerken maç içinde duygularına hakim olamıyor. Dedelerin 2-3 alan savunmasına çok pis ceza kesebileceğini de görmüş oldum. Valencia resmen kendi rekorlarını paramparça etti bu akşam. Böyle bir maçı bir daha oynayabilir mi bilemiyorum. İzleyenlerin yine büyük keyif aldığı bir maç oldu. Dedeler bu maçta da göğsümü kabartmayı başardı. Yeni gelen dedeleri de beğendim. Aslında saha içi isabet oranlarımız neredeyse aynı, serbest atışlar skoru belirledi. Çekirge yine sıçramayı başardı. Sanırım Jokzilla maçına kadar da sıçramaya devam edecek.
-Play-off hedefinizle ilgili neler söyleyeceksiniz?
-Açıkçası şimdiye kadar hep şanslı maçlar oynadım. Bu maçta da şanslıydım diyebilirim. Öte yandan Yalıncak'tan bu akşam bana çalışmasını bekliyordum, olmadı. Umudumuz Harlem'de artık. :)
-Son soru; yeni dedeler gelecek mi?
-Yok artık Lebron James! Bu kadroyla ligi tamamlayacağız. Nokta atışı transferler yaptığımızı düşünüyorum çünkü taban maaşı kılı kılına doldurduk. 200 lira maaş boşluğumuz var gerçi, ona da 60 yaşında 200 lira maaşlı Michael Jordan'ın hayaletinden bulabilirsem alacağım. :D

This Post:
00
298391.163 in reply to 298391.162
Date: 3/11/2019 2:00:25 AM
Overall Posts Rated:
1010
Jokzilla - Gök Tengri 2
AvanGuard - Camilispor 1
Southeast Warhawks - Arel 2
Düzce Lakers - MİSLİSPOR 2
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice 1
NEJİ - KIDISPOR 2
Yalıncak Basket - Bakü Telekom 1
StallionS of Hell - Errdemir67 2

Bu hafta ki tahminlerim. Kısaca değerlendirirsek.
Jokzilla - Gök Tengri : Jokzilla yani takımım :) istediğim seviyede değil , 2-3 haftaya kadar form tutmasını öngörüyorum. Gök Tengri formu ile bu maçı rahat kazanır diye düşünüyorum.

AvanGuard - Camilispor : AvanGuard çok rahat kazanmasını bekliyorum. Camilispor geçen hafta birkaç oyuncu transfer etsede ligden düşecek takım. AvanGuard 20-25 sayıdan az kazanmaz.

Southeast Warhawks - Arel : Birbirine denk takımlar gibi kağıt üzerinde gözüküyor. Arel daha iyi seri yakaladı ve ev sahibi avantajı ile Arel dedim ama her sonuca açık bir maç. İddacılar dikkat etsinler bu maça :)

Düzce Lakers - MİSLİSPOR : Yorumlamaya bile gerek yok , sadece kaç fark olur onun için tahminde bulunulabilir.Banko2

Genç Basketbolcular - Fame Of Justice : Haftanın diğer zor maçı, Genç Basketbolcuların ne yapacağı belli olmuyor, iyi yönetildiğini düşünmüyorum ama Fame Of Justice takımının oyuncu kalitesinin düşüklüğünden dolayı 1 dedim.

NEJİ - KIDISPOR : Yorumlamaya bile gerek duyulmayan bir maç. Emeklilerin takımı KIDISPOR bu maçı çok rahat kazanır. KIDISPOR sezona savunma takımı kuruyorum , taş gibi savunma sloganları ile başlayıp son zamanlarda bu kadar sayı yemesi biraz manidar geldi bana. Kazanıyor mu kazanıyor, yarında kazanacak mı banko kazanacak ama savunma takımı kurup bu kadar sayı yemesi düşünmdürücü. Benim düşüncem savunma takımı da kursan atacak oyuncun olması lazım. Rakipler sayıyı atarlar hocam , sen daha fazlasını atacak oyuncun olması lazım. Belki de KIDISPORda daha fazlasını atacak oyuncular vardır :) Bu maç banko 2

Yalıncak Basket - Bakü Telekom : Yalıncak bu maçı kazanacağını düşünüyorum ama herkesin tahmin ettiği gibi olacağını düşünmüyorum. hatta son çeyreğe kadar başa baş giderse şaşırmam.

StallionS of Hell - Errdemir67 : iki 6. sırada ki takımlardan Errdemir67 oyuncu kalitesi ile kazanmasını bilir. Zhang Siong Heng'dan daha etkili bir oyun bekliyorum artık. Parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum. StallionS of Hell içinde söyleyeceğim menajeri birşeyler yapmalı yoksa seneye 4. ligde şampiyonluğa oynamak zorunda kalacak, Çanlar StallionS of Hell için çalıyor. Dikkat etmek lazım.

This Post:
00
298391.164 in reply to 298391.163
Date: 3/11/2019 2:51:14 AM
Overall Posts Rated:
144144
Jokzilla - Gök Tengri 2
AvanGuard - Camilispor 1
Southeast Warhawks - Arel 2
Düzce Lakers - MİSLİSPOR 2
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice 2
NEJİ - KIDISPOR 2
Yalıncak Basket - Bakü Telekom 1
StallionS of Hell - Errdemir67 2

Evet sayın seyirciler, haftanın maçlarında uzun bir aradan sonra ilk kez günün maçı, Kıdıspor'un maçı olmayacak. şaşırdık mı? Eveeet! :)

Jokzilla'nın Göktengri deplasmanında işi çok zor.

Harlem, bana karşı kaybettiği maçtan sonra yaralarını sarmak için oldukça ters bir rakiple oynayacak. Şimdiye kadar Arel'i deplasmanda hiç yenememiş Harlem. Yine öyle olacak gibi görünüyor.

D-Will8 bu formlarla enteriy'i deplasmanda yenemez. Nokta. Bu hafta sanırım Moritz oynayacak pivotta. Bakalım 48 dakikayı tamamlayabilecek mi?

Benim maça gelince. Jokzilla'nın yorumlarına katılıyorum. Betonarmespor dedik ama çimentonun suyunu biraz fazla katmışız galiba, beton cıvımış durumda. Özellikle son 2 maçta beklenmedik ölçüde fazla sayı yedim. Sanırım dedelerin de gücü bir yere kadar. Ayakları artık taşımıyor onları sanırsam, sahaya birer tekerlekli sandalye koyma zamanı geldi onlar için. :) Sayı atma konusuna gelince; antrenman verdiğim oyuncuların gelişmesini beklemek zorundayım. Artık yeni oyuncu almak yok bu sezon. Zaten ligde hedeflediğim yeri tutturdum şimdiden. Play-off olur mu diye zorluyorum bundan sonra.

Errdemir, yine play-out'taki rakiplerinden biriyle karşılaşacak. Bakalım bu maçta evsahibi avantajını kullanıp kazanabilecek mi? Bu maçlar errdemir'in ligde kalıp kalmayacağını belirleyecek.

This Post:
00
298391.165 in reply to 298391.164
Date: 3/11/2019 3:51:21 AM
Overall Posts Rated:
99
Salih Hocam, dedeleri toplayınca savunmalar düştü hep atıcıları mı topladın :)) bu arada transfere açığım teklif bekliyorum şartlar anlaşırsan senin takımda ben de oynarım :))
ilk defa bu sezon 86 sayı atmayı başardık. büyük bir iş çıkardı benim oyuncularım.Bakalım bu haftada yediğim sayı 100 ü geçecek mi :))

This Post:
00
298391.166 in reply to 298391.165
Date: 3/11/2019 4:35:38 AM
Overall Posts Rated:
144144
Salih Hocam, dedeleri toplayınca savunmalar düştü hep atıcıları mı topladın :)) bu arada transfere açığım teklif bekliyorum şartlar anlaşırsan senin takımda ben de oynarım :))
ilk defa bu sezon 86 sayı atmayı başardık. büyük bir iş çıkardı benim oyuncularım.Bakalım bu haftada yediğim sayı 100 ü geçecek mi :))

Hahaha hocam valla taban maaş limitini kılı kılına doldurmuş durumdayım. :) Seneye büyük olasılıkla dedelerin özellikleri yerlerde sürünecek. Her hafta birer ikişer düşüyor çünkü. Seneye de bu şekilde benzer özellikte yeni dedelerle bir kadro kuracağım. Bu arada antrenman verdiğim oyuncular da biraz daha gelişmiş olacak. Dedeler tutacak, gençler atacak. Yeni sezon sloganımız bu.

This Post:
00
298391.167 in reply to 298391.166
Date: 3/11/2019 6:15:11 AM
Overall Posts Rated:
99
taban maaşını ben de doldurmak üzereyim.Mert Keskiner i türk oyuncu diye aldım ama hiç çalışmıyor .Emeklerim boşa gitti. Kovacam böyle giderse.Açıklamadan sonra belki kendini toparlar biraz :))
Benim oyuncular heceyan bastı Televizyondan canlı yayınlanacakmış maç ben de heyacanlandım şimdi:))

This Post:
00
298391.168 in reply to 298391.167
Date: 3/11/2019 9:10:15 AM
Overall Posts Rated:
144144
Hocam elin İspanyol Heitor'u takır takır özellik arttırıyor, bizim Mert Keskiner yan gel yat osman yapıyor he mi? :) Tv canlı yayın önemli hocam. Elinden geleni yap.

This Post:
00
298391.169 in reply to 298391.168
Date: 3/11/2019 9:57:54 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Hocam o bu haftada iç defans özelliğini arttırırsa şaşma :) Nereye koysam bize her yer Trabzon diyor oynuyor. 10 asist yaptı pivot mevkisinde :)

Advertisement