הנרשמים למשחק מול ספרד
קודם כל, אני רוצה לאמר סליחה שזה מפורסם עכשיו, והסגל לא פורסם בכלל, אבל משום מה אתמול הפורום לא עבד לי, הוא כל פעם עבד לדקה או 2 ואז לא עבד יותר, זה קרה לעוד מישהו או רק לי? כי ישר אחרי זה עד עכשיו בערך לא הצלחתי לחבר את האינטרנט שלי בכלל, בכל מקרה, בגלל בעיות טכניות לא יכולתי לפרסם, עכשיו אני רואה שהכל בסדר אז מן הסתם אני יפרסם
PG:
Amit Toledano (678232)
Yarin Tikva (2321578)
SG:
Adi Yohpaz (835037)
Shlomi Idan (912588)
Almog Tsuriel (874184)
SF:
Yefet Shoham (678243)
Yaniv Greenfeld (835485)
PF:
Eddie Rubinstein (674606)
Nativ Keshet (1817402)
C:
Maayan Shtengel (668854)
Tuval Chalika (654647)
Aviram Ben-Ari (834961)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
כמו שאתם רואים, העדפתי הפעם לרשום יותר קלעים וסנטרים משאר העמדות(2 עמדות כל פעם מקבלות שחקן יותר- ככה זה יוצא 12 שחקנים) כיוון שאלה עמדות המפתח ויש לי המון התלבטויות בעמדות האלה, בעיקר בעמדת הסנטר, ששם אני ממש לא יודע מי השחקן שיעצור את הסנטרים הספרדים בצורה הטובה ביותר
אני נותן פה איזשהי עדיפות קלה לריבאונד, שכן זה צד חזק של הספרדים וחייבים להיות מוכנים אליו כי אסור לתת להם שליטה מוחלטת בריבאונד, בשאר העמדות- אני מצפה לקבל יותר נקודות, ומהסנטר שיפתח אני רוצה שיקח יותר זריקות כי באמת ב2 המשחקים האחרונים פתחנו כאילו עם 4 שחקנים בהתקפה, וזה גרם לשחקנים אחרים לקחת יותר זריקות וחבל כי אנחנו נבחרת די מגוונת וכולם אצלנו מסוכנים ויכולים לשים סל, אחרת הם לא היו בנבחרת