BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija (Sezona 7)

Reprezentacija (Sezona 7) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
61229.159 in reply to 61229.158
Date: 12/31/2008 5:24:36 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ja sam zgrozen ponasanjem obojice...

Ne vidim sta si doprineo tom konstatacijom? Ti mislis da ja u ovome uzivam ili sta?

Vidi, mi ovde ne oskudevamo u onima koji "konstatuju" ali nam fale oni koji imaju neki konstruktivni predlog tako da ako nisi imao nesto drugo - hvala ti na javljanju...

I jos nesto, ja sam ubedjen da bi i ti tvoj integritet branio na isti ili slican nacin kao sto to ja radim, zar ne?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
61229.160 in reply to 61229.159
Date: 12/31/2008 5:40:18 AM
Overall Posts Rated:
122122

Ne vidim sta si doprineo tom konstatacijom? Ti mislis da ja u ovome uzivam ili sta?

Vidi, mi ovde ne oskudevamo u onima koji "konstatuju" ali nam fale oni koji imaju neki konstruktivni predlog tako da ako nisi imao nesto drugo - hvala ti na javljanju...

I jos nesto, ja sam ubedjen da bi i ti tvoj integritet branio na isti ili slican nacin kao sto to ja radim, zar ne?

Hehe, slicnim odgovorom si i mene pre nekog vremena uplasio ... ali sam shvatio da sad tako reagujes jer si od starta igre ovde pa si se dosta toga naslusao ...

Sto se konkretno cwikija tice, mislim da nemas razloga da ga prozivas jer je decko odmah krenuo u saradnju sa superstarom jer ima 2 dobra rukija ove sezone ... i posto smo relativno stalno cwiki i ja u kontaktu znam da ta dvojica rukija stalno dobijaju trening po schedulu koji je superstar postavio ...

Generalno mislim da ne treba da se plasimo za buducnost repke nego da probamo da od ove sada izvucemo maximum a da koordinisemo oko sledecih sezona ...

Fair play!!!
This Post:
00
61229.161 in reply to 61229.159
Date: 12/31/2008 5:58:32 AM
Overall Posts Rated:
5757
pazi, uzivao ti ili ne uzivao i ja sam zgrozen. Verujem da je cwiki doprineo mnogo vise ovim sto je napisao nego sto ste i ti i samuraj.

Posto i samuraj kaze da ga niko nije kontaktirao za Jablana o njegovom napretku, ja dolazim do zakljucka da kod nas i nema nekog skautinga. Moje pitanje: da li postoje menadzeri pri reprezentaciji koji traze igrace, kontaktiraju menadzere potencijalnih reprezentativaca, prate napredak igraca iz nedelje u nedelju, ili se sve svodi na to da se uputi apel i ceka da se neko javi sa potencijalnim reprezentativcem? Na ovo pitanje ocekujem odgovori i U-21 selektor.

A posto zelis konstruktivan predlog, evo jedan.
Dobrovoljno se javljam, da batalim svoj klub, da ispadnem u II, ionako nemam neke rezultate ove sezone i onda da uzmem 500 i nesto ovih aktivnih klubova kod nas, da pretresem svaki i u svakom kod koga ima potencijalnih igraca za repku, da dosadjujem svakodnevno menadzeru tog kluba dok se on ne smiluje da mi kaze sve potrebne informacije o igracu. A posle toga ubedjivacemo se oko treninga, prodaje i sl..........Evo ukoliko je ovo potrebno, krecem jos koliko sledece godine

This Post:
00
61229.162 in reply to 61229.161
Date: 12/31/2008 6:19:03 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Da preksim moje cutanje da samo kazem:
Bravo majstore:)
I nije potrebno da ispadas, to sve treba da odradi selktorski tim da oformi skaute i celu pricu, i da se ozbiljno radi na reprezentaciji.

This Post:
00
61229.163 in reply to 61229.161
Date: 12/31/2008 6:25:26 AM
Overall Posts Rated:
122122
Evo i ja hocu da se cimam, oko kontaktiranja, skupljanja skillova igraca i slicno ...
Chak sam i treninge ove sezone podredio napretku ovog jednog kvalitetnog rukija ...
Imam i nekoliko pitanja koja se ticu kasnijih stadijuma u treniranju igraca koji igraju za repku od kojih je jedno npr sta kad igrac toliko napreduje da ja vise ne mogu da ga treniram jer mu je plata velika? Kako cemo onda? Onda mora da predje u veci klub, tj u klub sa vecim finansijama ...
A posto ce do toga sigurno da dodje, onda moram unapred da mislim ne samo o treningu nego i o prosirivanju hale, cenama ulaznica itd ...
E za sve ovo treba da bude koordinisan plan ne samo u okviru mog tima nego i medju menadzerima u srbiji ...

Fair play!!!
This Post:
00
61229.164 in reply to 61229.161
Date: 12/31/2008 6:27:27 AM
Overall Posts Rated:
88
Hehe, prijatelje. Pa ja cu direktno u poslednjem kolu da te izbacim u II ligu. Ijaooooo.
Prepuna Makarenaaaaaaaa :):):)

Generalno, predlog nije losh, ali mislim da ces se smoriti. Ja sam pre mesec dana za svoju dusu krenuo po Evropi (sve zemlje) da pretresem sve I i II lige ne bi li video ima li neki Srbin koji moze da bude u repki a da nije vec. Rezultat je bio 0.
Plasim se da te to ne saceka u Srbiji. Razlog tome je bio sto mi nemamo igraca na poziciji SG ni SF koji mogu da budu na nivou dobrog reprezentativnog igraca.
Po meni je bitno da selektor nadje nekog igraca koji ima potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca.
Dotle, mrka kapa :(

This Post:
00
61229.165 in reply to 61229.164
Date: 12/31/2008 6:31:25 AM
Overall Posts Rated:
3030
Razlog tome je bio sto mi nemamo igraca na poziciji SG ni SF koji mogu da budu na nivou dobrog reprezentativnog igraca.
Po meni je bitno da selektor nadje nekog igraca koji ima potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca.
Dotle, mrka kapa :(

Apsolutno se slazem!

This Post:
00
61229.166 in reply to 61229.164
Date: 12/31/2008 6:34:34 AM
Overall Posts Rated:
122122
... potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca...

Evo nasli ste me. Sta sad ??

Braca Nedeljkovic (6909196)
Weekly salary: $ 4 207
DMI: 12200
Height: 6'5" / 196 cm
Potential: allstar
Game Shape: average

Jump Shot: respectable
Jump Range: mediocre
Outside Def.: average
Handling: average
Driving: average
Passing: respectable
Inside Shot: mediocre
Inside Def.: average
Rebounding: mediocre
Shot Blocking: awful
Stamina: mediocre
Free Throw: strong

Experience: atrocious

(bio povredjen prosle nedelje pa je zato game shape los )
A koliko znam ima i cwiki mozda i bolje potencijale ali treba sa njim da vidimo ...

Last edited by LA-popeye91 at 12/31/2008 6:48:01 AM

Fair play!!!
This Post:
00
61229.167 in reply to 61229.166
Date: 12/31/2008 6:36:40 AM
Overall Posts Rated:
3030
... potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca...

Hiljade i hiljade trbusnjaka,masovni treninzi :)))

This Post:
00
61229.168 in reply to 61229.166
Date: 12/31/2008 6:38:20 AM
Overall Posts Rated:
740740

samo ga ti treniraj i bice sve ok. imaces posle cim da se dicis.

This Post:
00
61229.169 in reply to 61229.168
Date: 12/31/2008 6:43:16 AM
Overall Posts Rated:
122122

samo ga ti treniraj i bice sve ok. imaces posle cim da se dicis.

Ma necu da se dichim, ima jos jednu nedelju na 1on1 a onda ce biti Outside shooting i to samo za SG!!
Uostalom, tako je Superstar isplanirao ...
Ali da ne prozivate da niko ne trenira sg-ove ... i ne mora selektor da me ubedjuje da podredim treninge ovom igracu nego samo da prica sta da se trenira ...
(za ovu sezonu sam dobio instrukcije od superstara ali govorim generalno kako mislim da treba da funkcionise komunikacija selektor-manageri)

Fair play!!!
Advertisement