Reci cu malo o gotovo svim ekipama.
Za pocetak o Spanije je izlisno pricati,ubedljivo su najjaci ali ne i nepodebljivi,rusi su to pokazala na proslom EP. Sto se tice Rusa,bez Kirilenka i Holdena oni mozda,ali bas mozda imaju kvalitet za f8. Litvanije je jedan od konkurenata za medalju ali bez jasikevicijusa i siskauskasa taj tim je itekako pobediv. Slovenija je mozda po kvalitetu odmah iza spanaca ali mislim da bi za neki njihov veci uspeh biti problem timska igra,tj to sto ce je tesko imati. Britanija je tim koji svako moze da pobedi,pa i da su igrali sa dengom i ovim drugim opet ne bi bili kandidati za f8. Nemci bez Novickog,vise nego prosecna ekipa. Turska ima jedan od najjacih sastava,ali oni su i na prethodnim sampionatima dolazili da uzmu medalju pa su bili veoma daleko od nje. Hrvatska je kandidat za f4. Ne mogu da se setim jos neke repke koja je kandidat za medalju,mislim da su ostali prosek.
Sto se tice Srbije,momci svakako imaju kvalitet za medalju,ali videcemo mlada je to ekipa. Tepic,Velickovic,Krstic i Teodosic su svakako medju najkvalitetnijim igracima u evropi na svojim pozicijama.Mislim da je ovo trenutno najjaci tim koji mozemo da posaljemo.