Koji deo je ovde nejasan?
Koji deo je ovde nejasan?sto se mene tiche, nijedanSamo pokusavam da nas sve podsetim da svi treba da radimo na istom cilju.Ocigledno da neke ne treba podsecati nikad ali, isto tako ocigledno, neke treba podsecati stalno
Ma na tebe nisam ni mislio...da su svi kao ti...
dok takvi "ljudi" kao ti budu na celu U21 moji sigurno nece igrati.Cak planiram da od sledece sezone kupim 2 mlada crnogorca pa da ih spremam za nesto vise.A sto crnogorca, bolje japanca, videh da je tamo slaba konkurencija, ili jos bolje vijetnamca, njoh je samo 11 igraca, 100% ce ti zaigra za repku
dok takvi "ljudi" kao ti budu na celu U21 moji sigurno nece igrati.Cak planiram da od sledece sezone kupim 2 mlada crnogorca pa da ih spremam za nesto vise.
Evo ti pomoc prijatelja: to je bilo upuceno tebi jer ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio pa se ne uklapam u taj profil...cudi me da se nisi prepoznao ;) Premda ostrouman si..."vec" si shvatio da je decko prerastao mladu...to sto si napao selektora mlade pre toga "nismo videli" ;) A ako te stvarno interesuje sudbina potencijalnog A reprezentativca onda postoji protokol...posalji skilove, tvoj plan treninga (koji trening i na koliko pozicija) pa ces dobiti odgovor u roku od 5 minuta.
Zao mi za ovog mog Baletica,ali sta da se radi. Decko je imao volju da trenira,ali uprava je donela odluku...