BuzzerBeater Forums

BB Poland > Podziału nie ma? Czyżby?

Podziału nie ma? Czyżby?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
111825.16 in reply to 111825.15
Date: 9/17/2009 6:45:35 AM
Dudopol Dudowizna
IV.21
Overall Posts Rated:
9595
świetne słowa, wszystko co tu napisałeś jak najbardziej jest prawdą.
Chyba dalej każdy może sobie przebijać graczy z TL, a nie jakieś dziwne zaklepywanie.
I myślę ze jeśli jakiś manager z Polski przebija gracza "zaklepywanego" to nie chyba po to żeby go zmarnować.
I nawet jeśli ktoś nie jest na liście Myszy, to także może sobie spokojnie trenować graczy do kadry.
Ja oczywiście pochwalam pomysł Myszy, no ale trochę dystansu do tej gry.
Bo obecnie to widzę, że zaraz ktoś się gniewa, jak mu gracza na TL przebiją.

Niech każdy pamięta że BB to tylko gra i tu mamy się bawić, a nie obrażać.
I niech na tym zamieszaniu nie traci kadra, bo nie o to chodzi

pozdrawiam

Ave Wisła!
Message deleted
From: Jax
This Post:
00
111825.18 in reply to 111825.11
Date: 9/17/2009 7:09:43 AM
Overall Posts Rated:
773773
a ja mam taką prośbę o określenie tego kto należy do grupy MY ,WY ,ONI ,TAMCI ,MYŚMY :-)) . Bo ja czytam te posty i nic z tego nie rozumiem o co kamon , kto jest z kim i przeciwko komu bądź czemu występuje .Myśle że inni użytkownicy też mają podobne odczucia . Proponowałbym założenie dwóch list i wpisywanie kto do kogo przystaje he he :-))

Na koniec . Ja gram w Buzzerbeater .

From: aimar

This Post:
00
111825.19 in reply to 111825.12
Date: 9/17/2009 7:45:36 AM
Overall Posts Rated:
16491649
No nie wiem jak ty, ale jak sa pewne ustalenia w wątku o "szalonych" to jak ktos tam zostawia taką informacje:

(11026565) mam na niego położone oko, łapy i plandekę i będę się o niego bił aż Windows mi się zawiesi! Tak tylko ostrzegam;)

to ja sie nie wpierdalam.

Fajnie że ciebie to bawi, mnie jakoś mniej.

O co ta afera?
Niech sobie Szaleni miedzy soba rezerwuja prawo do kupna danego zawodnika.
Niech to respektuja.
Jednak wszyscy ktorzy nie naleza do tego projektu nie musza juz tego robic.
Wiesz co mam na koncie 3,7 bani moze bidne szalonym na zlosc ich talenta numero one i bedziesz kontent?:P

This Post:
00
111825.20 in reply to 111825.12
Date: 9/17/2009 8:22:08 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11491149
Second Team:
The French Bulldogs II
No nie wiem jak ty, ale jak sa pewne ustalenia w wątku o "szalonych" to jak ktos tam zostawia taką informacje:

(11026565) mam na niego położone oko, łapy i plandekę i będę się o niego bił aż Windows mi się zawiesi! Tak tylko ostrzegam;)

to ja sie nie wpierdalam.

Fajnie że ciebie to bawi, mnie jakoś mniej.

Ustalenia były takie, że fajnie by było gdyby szaleni sobie nie przebijali graczy na wzajem co nie znaczy, że jak ktoś znajdzie gracza na TL to go "zaklepuje" i nikt ma go nie bidować, bez przesady.
Wyluzuj się trochę to znowu ta gra zacznie Cię bawić, może wtedy mniej będziesz używał wulgaryzmów na forum...

From: Tripaw

This Post:
00
111825.21 in reply to 111825.1
Date: 9/17/2009 8:51:10 AM
Overall Posts Rated:
00
Na koniec moja serdeczna prośba, nie gadajcie głupot, że nie ma podziału na my i wy.
Taki podział jest faktem i miejcie odwagę to przyznać.

Ja to przyznaję, podział jest. Ale dodam, że tak przedstawiony podział, jest niepełny. Są jeszcze ONI...

This Post:
00
111825.22 in reply to 111825.21
Date: 9/17/2009 9:14:07 AM
Radogoszczanka_
III.13
Overall Posts Rated:
114114
... i ONE :))) A co do posta to tak czytam i nie wierzę... Prawie jak w PZPN czy innych burd....znaczy bałaganach... Ludzie, to tylko gra. Wiem, że część z Was wkręciła się mocno w BB już nie tylko jako w grę, zaczyna to przypominać prawdziwe społeczeństwo, i fajnie, ale bez przesady. Mysza miał projekt, który po części pewnie wypalił, a jego rezultaty zobaczymy za 2-3 sezony w U-21. I chwała mu za to. Ale to nie oznacza, że trzeba teraz sobie skakać do oczu, bo ten zarezerwował, a ten na złość bidnął... Zawsze znajdzie się ktoś, kto bidnie tylko na złość, ale większość po prostu chce mieć dobrych zawodników w klubie i dlatego licytuje. i pewnie większość z tych lidzi nie czyta regularnie forum i nie zna projektu Myszy. Ja sam po części zgłosiłem się do projektu, ale nie chcąć komuś zaleźć za skórę odpuściłem sobie wyszukiwanie Polaka pod mój trening, a potem wertowanie forum czy ktoś go tam przypadkiem nie zarezerwował. Więc potrenuję sobie Fina :))) Ale nie mam do nikogo pretensji, każdy robi jak uważa, bo to GRA!!! Tylko i aż gra, którą każdy polubił. Więc szanujmy się nawzajem i grajmy o jak najlepsze pozycje tak w lidze jak i w reprze. I o to, żeby za kilka sezonów nikt nie mówił, że przestał grać, bo ten czy inny mu zarzucił to czy tamto...
Amen.

Pozdro
Artur

This Post:
00
111825.23 in reply to 111825.16
Date: 9/17/2009 2:03:26 PM
Overall Posts Rated:
7272
ja to tylko włochów wyzywam jak mi przebijają, bo ogólnie to nienawidzę włochów, ale żeby pluć na własne podwórko? Wyluzujcie się chłopaki... W pewnej książce było kiedyś mądrze napisane:

"- musimy osłabić wrogów...
- a co z polakami?
- polacy sami sie skłócą"

Akcja książki mieściła się w czasach inkwizycji, a więc dość dawno więc może czas w końcu to zmienić, nie bądźmy jak tusk i kaczor.

From: franek

This Post:
00
111825.24 in reply to 111825.21
Date: 9/17/2009 4:47:44 PM
Overall Posts Rated:
2626
Na koniec moja serdeczna prośba, nie gadajcie głupot, że nie ma podziału na my i wy.

Ja to przyznaję, podział jest. Ale dodam, że tak przedstawiony podział, jest niepełny. Są jeszcze ONI...

a gdzie liczba pojedyncza: ja, ty, on, ona, ono ? ;-)

From: Tripaw

This Post:
00
111825.25 in reply to 111825.24
Date: 9/17/2009 5:14:56 PM
Overall Posts Rated:
00

a gdzie liczba pojedyncza: ja, ty, on, ona, ono ? ;-)

Liczba pojedyńcza sie nie liczy, ONI robia wieksze wrażenie. Takie określenie jest idealnym słowem wytrychem, jest też sposobem porządkowania świata, a także objawem pewnego stanu umysłu. No i nawiazaniem do Archiwum X :) Dlatego się śmieję, trochę sam z siebie, bo jest jeszcze jeden kontekst tego słowa, który mnie dotyczy :) I choć problem jest poważniejszy, bo nie podoba mi sie wersja, gdy społeczność BB upodobni sie do tej z HT, to uważam że sposobem jest luźne podejście do gry - może to u kogoś rozładuje negatywne emocje? Na pewno u mnie :)

From: Khazaad

This Post:
00
111825.26 in reply to 111825.25
Date: 9/18/2009 1:33:54 AM
Overall Posts Rated:
145145
gdy społeczność BB upodobni sie do tej z HT

Wypluj te słowa (tylko uważaj na monitor) i nigdy więcej tak nie pisz ;)

Advertisement