Cestitam i ja. Ne bih da se svadjam, ali samo jedno pitanje - kako znas da je samo vas kurs pravilan i dobar. Gde pise, ko ti garantuje, da neko od preostale dvojice ne bi radio jednako kao i vi, ako ne i bolje? I, molim te, ako ne mozes normalno da odgovoris, nemoj ni odgovarati.
Svaki put sam ti na pitanje odgovorio na nacin na koji si ga postavio tako da ako je odgovor bio nenormalan - to je ono sto si sam "posejao". Kada smo to resili, a imajuci u vidu civilizovan nacin na koji si postavio pitanje - rado cu ti odgovoriti.
Po mom misljenju (podvlacim mom) reprezentacija je na dobrom putu. Kada bih morao da to pretvorim u procente mislim da nema vise od 10% mogucnosti za poboljsanje istog a pod trenutnim uslovima u nasoj zajednici i ostalim okolnostima (repke koje postoje duze od nas).
Ni jednog trenutka nisam rekao da je samo nas put ispravan, da su drugi kandidati a pogotovo kotoor ili superstar losi - naprotiv, te da bi njihov put bio pogresan ali iskreno sumnjam da bi bio bolji od trenutnog.
Ili da prevedem na jednostavniju terminologiju - po mom misljenju reprezentacija trenutno funkcionise za 9 (od 10) i nisam spreman da za jednu ocenu vise rizikujem promene pa ma koliko ozbiljni kandidati bili sa druge strane.
Logicnije mi je da se zadrzimo na stazi kojom uspesno idemo a da se svi ostali prikljuce i svojim idejama, predlozima i radom doprinesu da se ta devetka priblizi maksimalnoj oceni.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos