i ti si izabrao pravog mentora sve kaj te bu on naućio su samo kriminalne radnje.....
to on radi u našoj ligi ,ak kreneš njegovim stopama završil buš u remetincu u istražnom zatvoru, od kad je on došao u našu ligu ligom caruje mito i korupcija i svaki dan su u klubovima uskok i financijska policija i sve druge vrste policija da ne nabrajam ......
zato mani se ti nomada i nađi si nekog poštenog ko te bu naućio sportski pobjeđivati a ne potplaćivati suce i protivnićke igraće i plaćati im eskort dame da im pomute razum i da onda na utakmicama štrajkaju tak da on može pobjeđivati........
čak je uspio potplatiti ove u izboru za allstar tekmu da njegove jadnike stave u momćad a moje superstarove nisu uopće stavili , moj jedan igrać vrijedi koliko njegova cijela momćad , pa mi je jedva jedan ušao u allstar ekipu i to onaj među lošijima, prošlih sezona kad su igrali puno jaći klubovi u našoj ligi uvijek su mi 2ili 3 igraća igrali u allstar ekipi a sada kad sam ja najjaći u ligi uđe mi jedan i to osrednji igrać sramota ,evo to ti je tvoj mentor ZG-nomad...............
pa sad ti još jednom dobro razmisli kog buš za mentora
pozzzz.............................he,he,he::::)))))))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!