Гари јас оваа сезона мислев дека ќе се борам некаде за средината на табелата, ни на крај памет не ми дојде дека ќе играм финале за влез во елитата, меѓутоа ете некако коцките се наместија во тимот и доживеав само 2 порази од кој едниот поради моја грешка при местењето на играчите а другиот ми е одтебе, мојот тим нема некој екстра играчи сите се некако изедначени па затоаи немам ниеден играч во првите 10 во било која статистичка категорија, о не се сметав и сега не се сметам за некој моќен тим кој може тебе да те совладува така лесно со 20+ разлика, ама веќе кога играа добро 36 минути која логика е во последната серија 19-0 и неможеа да постигнат поени едно 8 минути, како кај тебе да влегоа во игра најјаките играчи на играва па на мојве им се фатија и раце и нозе, тоа ме изнервира што беше ептен апла, да беше постепено да ја намалуваше разликата во ред ќе беше ама ова неееееееее. Нашите тимови се изедначени дури твојот го рачунам за поквалитетен и наредниот натпреавар а и мајсторка ако има ќе бидат неизвесни и изедначени неверувам некој да победи со поголема разлика од 5-6 поени, искрено и мене ме изненади високото водство после 3 четвртини, на наредната неверувам дека некој че направи толкава предност.
Што се однесува за мојата одбрана ако разгледаш по сите втори лиги ќе видеш дека мојата е најдобра, имам примено 1637 поени што е најмалку од сите тимови во 2 лиги, ете затоа ти толку малку поени постигнуваш, ти може си давал по 100 и над 100 коша ама со некој слаби тимови, точно е тоа што велиш дека моиве плејови немаат над 10 одбрана ама ете мојата одбрана функционира. Тој твојот Врана изглеа е тапа за одбрана, направи 5 лични ако се сеќавам добро уште во втората четвртина ама додржа до крајот да не направи 6.
На крај знам дека е игра ама сепак некако ептен ми го крена притисокот во тоа последната четвртина.
позззз и се глеаме во сабота на теренот :)