Lāči
komanda joprojām turpina spēlēt kausā, visbiežāk izmanto taktiku kontrolēt bumbu un man to man-kas principā ir loģiski zinot to ka komandai ir Kapracis groza tuvumā, bet tāpat nedrīkst aizmirst par Vicenti ( vidēji punkti spēlē-19) un Menu ar 18 punktiem vidēkji spēlē! Secinājums: Ļoti labi sabalansēta komanda, gan ar spēcīgu groza apakšu gan ar labiem ārējās līnijas spēlētājiem. Ja nav mums labs garais gals būs problēmas, spēlēt 2-3 zonu. 1-2 vieta grupā
Imantas Ballers
Tāpat kā Lāčiem spēcīgs centrs, labs otrais numurs-Peredo ar vidēji 24 punktiem spēlē un algu 60,000. Labs otrais centrs Kalniņš ar algu 59,000, kā arī Guacapeme trešā numura pozīcijā ar vidēji 21 punktu spēlē! Rezervisti izņemot Ragneru( vēl viens centrs) nebūs palīgi! Tā kā komanda ir izstājusies no kausa, tad visu uzmanību veltīs mums. Parasti izmanto izspēlēt, bet aizsradzībā man to man, 3-2 un 2-3. Uzskatu ka varētu vairāk izmantot garo galu. 1-2 vieta grupā
Berze
Viens no komandas līderiem ar 24 punktiem vidēji spēlē Gagals(sv), gana labs centrs loi(52,000 alga), kā arī 3sais numurs Charoupas are vidēji 13 punktiem spēlē un algu 27,000. Jāsaka godīgi ka arējā līnija neizskatās loti spēcīga, tāpat kā groza apakša, tāpēc tiek spēlēts radoši vai kontrolēt bumbu. Aizsrdzībā pielieto 2-3 un 3-2. Tā kā komanda ir izlidojusi no kausa, tad iekļūšana playoffos ir reāla! 3 vieta