BuzzerBeater Forums

BB Israel > סדרות הגמר עונה 17

סדרות הגמר עונה 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199206.16 in reply to 199206.15
Date: 10/29/2011 4:13:48 PM
Overall Posts Rated:
114114
היי ברוך- תודה.דווקא אין בינינו מחלוקת ואני יסביר את עצמי למקרה שזה לא היה ברור:דווקא לא הייתה שום הפתעה בזהות העולות, אלא שהתוצאות במשחקי החוץ מפתיעות.

לדוגמא אמיר שהעלית את המשחק שלו כלא מפתיע: אמנם אמיר טוב יותר מהשפים וגם ביתי אבל היום הוא יצא למשחק חוץ ועשה דבר די מפתיע שהביא לו ניצחון אבל גם סיכון גדול ויכל גם לעלות לו באליפות ובעליה- הוא עלה בגישת פלייאוף משחק עונה. יניב גם אם בכלליות יש לו קבוצה פחות עמוקה או חזקה,בבית היום היה פייבוריט מולו בהנחה ששניהם בהתלהבות וכושר דומים.

בגמר בגלל שהמשחק הוא יום אחרי וההתלהבות לא מספיקה לרדת- לעלות פלייאוף רגיל=רגוע , נותן לך עלייה משמעותית בהרבה מרגוע שעושים במהלך העונה ולכן אם יניב היה מנצח היום זה היה מעלה את הסיכוי שלו לנצח גם מחר בחוץ את אמיר בצורה משמעותית.
עכשיו- אם הוא לא שם לב לזה זו פשלה שהוא יצא ממנה במזל, אם הוא עשה את זה מתוך הבנה מה האסטרטגיה השולטת של יניב(מוקדש לאהוד חובב תורת המשחקים;) ) כלומר אם הוא ידע שיניב יעלה רגוע והעריך שלהפתיע ולעלות פלייאוף משחק עונה מספיק להביא לו נצחון - אז זה מהלך מפתיע מאוד ובדיעבד מוצלח שמגיע לו עליו כל הכבוד.
באופן כללי בד"כ המצב הפוך- קבוצה אחת עולה נניח ביום שבת וכל השאר סוגרות את האליפות ביום ראשון בשובר שוויון

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
199206.17 in reply to 199206.13
Date: 10/29/2011 5:45:02 PM
Overall Posts Rated:
492492
תודה על הברכות, ומזל טוב גם לך על החזרה לליגת העל.

אני מאוד שמח על הניצחון, כח אני שונא את המשחק השלישי גם אם הוא אצלי בבית (ופה אני גם מבין את אמיר), המתח והפחד של ליפול במשחק האחד הזה הוא נוראי....

היה לי ברור שארבל יעלה בבית שמירה אישית, ושהחמישייה שלו שומרת הרבה יותר טוב ממה שהחמישייה שלי תוקפת ככה שלא משנה לאן הייתי תוקף הוא היה עוצר אותי,
לכן החלטתי ליצור מיס-מאצ' אחד חזק וללכת עליו, אני מאוד שמח שזה עבד ואני מאוד שמח שההימור שלי עם שמירה אזורית 3-2 עבד גם כן.
בהחלט לא ציפיתי לניצחון ובטח שלא ב-20 הפרש.

הניצחון מוקדש לפוקרב שאמנם הספיק לשחק רק 26 דק' (מסכן, בכל זאת שמר על פאוור פורוורד מיפלץ....) אבל גם קלע 41 נק' ולמעשה גמר את המשחק לבדו, אז תודה לך....

This Post:
00
199206.18 in reply to 199206.16
Date: 10/30/2011 1:29:17 AM
Overall Posts Rated:
2929
קודם כל תודה לכל המברכים, ובמיוחד תודה רבה לברוך שהגנת על כבודי

אני יכול להבין מדוע אנשים מרימים גבה בניצחון שלי על השפים, בכל זאת לשפים יש רזומה מרשים ועם קבלות, כך שלא ראו את המצב של השפים נכונה אלה רק שמרו לו זכות עבר.

ואני אסביר

במהלך העונה הסדירה היו פעמים לא מעטות שהשפים עלו בגישה נורמל למשחקים כולל קראנץ' אחד נגדי, בעוד שאני עלתי רוב הזמן רגוע, יותר מכך רבע וחצי גמר אני עליתי נורמל והשפים עלו לפחות פעם אחת קראנץ (מול שוקו) ולדעתי גם מול הכלבים כך שלסידרת הגמר הגעתי עם עודף התלהבות ברור
תוסיף על זה את העובדה שהשחקנים שלו לא בכושר ובלי מספיק מחליפים מה שגורם לשפים להיות קבוצת פח ברבע האחרון כאשר השחקנים בלי חמצן כבר. לעומת כושר שיא אצלי (רק שני שחקנים בסטרונג כל השאר פרופישינט) לשפים לא היה ממש סיכוי.

ולכן המחשבה היתה, אם הוא עולה קראנץ כמוני ואני מפסיד אין לו שם יתרון עלי בהתלהבות במשחק הגומלין, אם הוא עולה נורמל ואני קראנץ הסיכוי שאני אפסיד קטן עוד יותר לאור מה שפרטתי למעלה

אז זהו זה ההסבר מן הסתם התוצאה מוכיחה שלא טעיתי אני חייב להודות שלאור הנסיון הרב של השפים
כל ההתנהלות שלהם בליגה היתה קצת מוזרה, אני מאמין שזה מבחירה (אולי נמאס לו לשחק או שיש תוכנית על שאני עדיין לא מבין) בכל מקרה העובדה שהוא באימון האחרון לא אימן
game shape
מעיד על כך לדעתי שהוא ויתר מראש

ברכות לגל על העליה החוזרת לתת ככה בראש במשחק גמר ולצפות את טקטיקת היריב מראה על שנים של נסיון (שאני מקווה שלא יעזרו לך במשחקים נגדי) 1

בהצלחה לכל החברים במשחקים היום

אין שמשמעות מיוחדת לשם, כמו שברוך ציין פשוט אמיר

Last edited by Amirr at 10/30/2011 4:16:34 AM

From: LA-Nir

This Post:
00
199206.19 in reply to 199206.18
Date: 10/30/2011 2:56:00 AM
Overall Posts Rated:
343343
מזל טוב על העליה רק אפשר הסבר לשם הקבוצה הקצת מוזר?

ומניסיון ליגת העל היא סאגה אחרת העונה הראשונה בה תקבע לא מעט ורוב העולות בפעם הראשונה לא ממש מבינות לאן הם נפלו ונופלות בחזרה לליגה 2 אחרי עונה אחת אז תנסה לקלוט מהר מה אתה יכול או לא יכול לעשות בעונה הבאה שעשית בעונה הקודמת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain