BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Vrta

This Post:
00
208929.16 in reply to 208929.14
Date: 2/9/2012 12:37:07 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Velmi si cením Tvé kandidatury, protože postavit se Radimovi to chce odvahu. Nebýt takových jako jsi ty by byla hra určitě méně zajímavá, je lepší sledovat, že komunita má možnost volby! Dokud ovšem, trenér Hostivaře neodejde od kormidla (a já bych to nechtěl), tak se ve všech případech bude jednat pouze o sbírání zkušeností. Věřím, že manažersky by se mu pár lidí aspoň přiblžilo a kandidovat by mohlo, ale ti to povětšinou nejen z časových důvodů neudělají. Protože, především to penzum času je obdivuhodné!
Takže ještě jednou děkuji za sebe, že jsi tady a kandidatury se nevzdávej, sbírej zkušenosti, nakoukni aspoň trošku pod pokličku a nenechej se odradit!
Já už mám o svém hlasu,ale přeci jen rozhodnuto;)

From: Lukainos

To: Vrta
This Post:
00
208929.17 in reply to 208929.16
Date: 2/9/2012 12:49:34 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Díky. Jak jsem, ale psal jde mi o sbírání zkušeností a přece jen když kandiduješ, tak tě to nutí něco si vyhledat, něco zjistit, ukázat svoje schopnosti a tak. Ale prostě vadí mi postoj některých hráčů, kteří to nedokáží pochopit a i když je jasné kdo ty volby vyhraje, tak se navážejí do těch ostatních, kteří chtějí třeba jen posbírat zkušenosti. Svoji kandidaturu jsem už zrušil a našel jsme si jinou poklidnou zemi, protože mě celkem dost uráží když se někdo naváží do mých hráčů.

This Post:
00
208929.18 in reply to 208929.17
Date: 2/9/2012 12:55:04 PM
Overall Posts Rated:
4444
Když sem ten přízpěvek psal netušil sem, že uvadíš jako příklady své hráče. A sbírat zkušenosti touhle formou, no nevím. Tímto se Tobě i Tvým hráčům omlouvám.

From: mimri

This Post:
00
208929.19 in reply to 208929.17
Date: 2/9/2012 1:13:15 PM
Overall Posts Rated:
3636
Tím,že jsi odstoupil, ses napořád vzdal možnosti být trenérem NT.Protože vézt NT znamená,že ne jeden ale spousta lidí s tebou nesouhlasí a tvrdí, že to děláš špatně.A jestli neustojíš ani kritiku svých hráčů a hned utíkáš,tak co bys asi dělal, kdyby jsme tě zvolili.Jestli chceš jenom sbírat zkušenosti, tak se nezapomeň naučit i pokoře snést kritiku a jiný názor.

This Post:
00
208929.20 in reply to 208929.17
Date: 2/9/2012 1:16:30 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Jelikož aktuálně nejsi protikandidát, tak si dovolím jednu otázku.
Nechce se mi přesně hledat, kde kandiduješ, ale očekávám nejspíše nějakou zapadlou zemi s pár desítkama uživatelů, kde ani reálně neprobíhá žádná předvolební diskuze. (Budu rád, když usnadníš hledání a napíšeš, kde kandiduješ a třeba vyvrátíš tuhle moji domněnku.) Opravdu si myslíš, že ti taková kandidatura přinese nějaké zkušenosti s ohledem třeba na záměr kandidovat zde třeba někdy v budoucnu?
To, co mají společného třeba Pavlova a tvoje kandidatura společného je to, že se po vlně kritiky sesypete a odstoupíte z voleb. Ty jsi akorát předčil mistra v tom, že ti stačil jeden kritický příspěvek. Myslím, že jestli chceš opravdu kandidaturou nasbírat zkušenosti, že je potřeba dohrát volby až do konce, povznést ses nad kritiku případně i urážky a ještě lépe je nějak elegantně odpálit a naopak získat plusové body reakcí na příspěvky, které ti nahrávají v pozitivním smyslu. Když si přečteš zpětně ty příspěvky, byl tu je jeden vyloženě kritický a více těch které ocenily tvoji odvahu kandidovat, i když třeba mají jiného favorita.

This Post:
00
208929.21 in reply to 208929.15
Date: 2/9/2012 1:24:14 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Sice si to nepoložil jako otázku na mne, ale dovolím si reagovat.
Nikdo není dokonalý a každý si zažije nějakou krizi, udělá nějaké chyby, ale je důležité, aby se z nich poučil. Já osobně jsem v tuhle chvíli přesvědčený, že odejdu ze scény v tichosti bez dalšího divadla, až se rozhodnu v dalších (myšleno obecně, ne za 2 sezony od teď) volbách nekandidovat.
Kdyby na mne dolehla nějaká krize, tak v nějakém minimalistickém režimu dokončím volební období a pak předám žezlo.
Kdyby se náhodou někdo v tuhle chvíli někdo zeptat, jak to vidím s kandidaturou za 2 sezony, je to asi takhle:
- pokud vyhrajeme MS, vidím naděje na setrvání u kormidla spíše menší
- pokud získáme na MS medaili, tak bude asi záležet na tom, jak se nám povede dotrénovávat hráče a jestli budu vidět potenciál na zlato v další období
- cokoli jiného bude záležet na spoustě další faktorů, nicméně motivace porvat se o medaili z MS by asi pořád byla a pokud bych šanci viděl reálnou, asi bych pokračoval

This Post:
00
208929.22 in reply to 208929.21
Date: 2/9/2012 1:41:42 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
AHoj. Tak jsme si to promyslel a rozhodl se vratit zpatky a bojovat o post trenera NT. Stejne jsme jinde nenasel zadnou zem kde bych se domluvil (mozna tak Slovensko), jiank bych musel pouzivat google. A kdyz uz jsem si dal tu praci s reci tak proc to nezkusit.

This Post:
00
208929.23 in reply to 208929.18
Date: 2/9/2012 1:51:44 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Tak koho sis myslel, že uvádím? Že si vymýšlím svoje a hráče a uvádím jak by měli vypadat na NT? Youngsters chtel videt rozdily mezi def a off hráči, tak jsme mu je ukázal. A co se týče tvých komentů o mých hráčích, tak u tebe bych se zdržel na první ligu to taky není žádná hitparáda, protože když se ti někdo zraní tak nevím co děláš. Asi si domluvíme přátelák.

This Post:
00
208929.24 in reply to 208929.23
Date: 2/9/2012 1:56:11 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Nejsem si úplně jistý, že tohle patří do kategorie, kterou bych oznáčil odpálit kritiku s grácií ;-)

From: Lukainos

This Post:
00
208929.25 in reply to 208929.19
Date: 2/9/2012 1:57:06 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Kritiku ano jako například že jsou slabí, neumí nic, nedokázali nic...., ale ne urážky jako lama a jeste to pak zduraznit dalsi vetou tak to ne. A kritiku snesu ano kdyby to zhodnoti a napred se trochu vubec predstavil a ne ze zacne vetou to tvoje SG je lama,

This Post:
00
208929.26 in reply to 208929.20
Date: 2/9/2012 2:00:02 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Tak jak jsme psal vratil jsem se, protoze jsme nic nenasel. A Pavlova kandidatura a moje je uplne stejna v tom ze misto abyste nam treba poradili kde je chyba nebo tak tak hned se do nas navazite. JInak rozhodl jsem se jit do toho po svem takze ted poznate teprve Luka. Nekteri me znaji uz.

Advertisement