צוות חדש בנבחרת ישראל!אני גאה להכריז על צוות הנבחרת לעונה הקרובה- צוות של שלושה מאמנים בכירים ומעורבים בקהילת באזר ישראל שלדעתי מאוד יעזרו לדחוף את הנבחרת קדימה כבר העונה ויהיה להם קרדיט גדול יותר ככל שהזמן יעבור והעבודה שלהם תשפיע על הנבחרת יותר ויותר.אני יציג אותם בקצרה כי רובכם מכירים אותם ונציג גם את התרומה שיביאו .
סקאוט יריבות: ברוךברוך מאמן את נווה חוף בי.סי מצמרת ליגה 2.2, התנסה באימון נבחרת גאנה בעבר,אסף המון נסיון וידע ,מעורב מאוד בפורומים ויהיה אחראי לאגור נתוני שחקני יריבות, לאסוף מידע על הרכבים וטקטיקות צפויים של יריבות ולייעץ בהתאם. הרכבים וטקטיקות משתנים כשמשתנה מאמן ולכן הם יעזרו לנו בקדנציה הנוכחית בלבד.בנק שחקני היריבות יילך ויתפח עם הזמן כך שגם המאמנים אחריי יוכלו להשתמש בקובץ הזה והעבודה של ברוך תוכל לעזור לנבחרת גם בעתיד. ברוך גם ישתדל לתת סקירה על היריבה בפורום לפני משחקים כדי להוסיף עניין ולערב את כולם.
מאמני עתודה: ארבל וגלארבל מאמן את רמת אילן פיילוטס, (התמודד העונה על אימון הנבחרת ולהפתעתי לא ניצח אותי),תורם גם כמתורגמן בעל רקורד עשיר ואימן כמה מהשחקנים הטובים ביותר שצמחו פה .מחזיק בקבוצת צמרת שאף אחד לא רוצה לפגוש בגביע ובכלל. הולך העונה לניסוי ראשון מסוגו בבאזר ישראל למיטב ידיעתי במטרה להתעשר ולחזור בגדול. גל גם הוא מהמאמנים הוותיקים והמצליחים בבאזר ישראל- מאמן את הקבוצה (עם השם הלא ברור...)מכבי הזה מליגה 2.4 לאחר שתי עונות שיא בגביע ובליגה. שניהם יעשו גם הם תפקיד שבחלקו יעזור לתוצאות המיידיות ובחלקו תהיה להם הרבה חשיבות להצלחות הנבחרת בעתיד. הם ינהלו את הקשר עם השחקנים שמחוץ לנבחרת במטרות הבאות: א.לקדם באימונים ובעיקר לשמור על כושר גבוה את כל הכוכבים הגדולים שמחוץ לסגל כרגע כד שנוכל בכל רגע לזמן אותם כדי לחזק את הסגל במקרה של פציעה, כושר ירוד, צורך טקטי וכו' ו ב. כדי לבנות את שחקני העתיד שאני בעונה הבאה וכל המאמנים שיבואו אחרי(אולי אחד מהשלושה שכאן
)יקבלו סגל חזק יותר עם יותר מבחר, יותר איכות ופחות חורים בעמדות הבעייתיות בד"כ ומחליפים לדור המזדקן שיהיו ברמה יותר גבוהה. את טביעת האצבעות שלהם ירגישו בכמה העונות הבאות.אם ירצו הם ייתנו עדכונים על התפתחויות וזימונים עתידייים בפורומים
Last edited by LA-dov bear at 2/20/2012 11:58:40 AM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...