BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224190.16 in reply to 224190.13
Date: 8/23/2012 7:38:39 AM
Overall Posts Rated:
302302
η διαχειρηση μιας μεγαλης εθνικης ομαδας ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την ομαδα μας! και αυτο το λεω γιατι: οπως και να το κανουμε κανενας μας (τους...γιατι εγω εχω ακομα την μικρη εθνικη) δεν εχει ασχοληθει με παικτες τοσων υψηλων σκιλλ....αυτο δλδ δημιουργει ενα προβλημα.

το προβλημα αυτο ειναι οτι πρεπει οταν εισαι στην εθνικη να παιξεις με παικτες και με αντιπαλους που εχουν πολυ πολυ μικρες διαφορες και θα πρεπει να γνωριζεις μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια...πραγμα που τα παιδια δεν γνωριζουν (οπως και κανενας αλλος που θα αναλαβει την εθνικη) γιατι η ομαδα τους ειναι τελειως διαφορετικη και υποδεεστερη απο καθε εθνικη και οι μονοι που γνωριζουν απο τετοια χειριση ειναι πολυ λιγα ατομα στην ελληνικη κοινοτητα.

επομενως χρειαζεται καποιος ο οποιος τουλαχιστον για καποιες σεζον(γιατι δεν γινεται μεσα σε μια εβδομαδα...εγω ακομα μαθαινω στην εθνικη) που να γνωριζει απο τετοια θεματα...

αρα θεωρω την βοηθεια του μαμου απαραιτητη και σιγουρα την συμμετοχη του σωστη.

ααα και υποψιν ειμαι ο πρωτος που λεει ανοικτα οτι δεν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να υποστηριξω οποιοδηποτε σχημα που δεν θα εχει την συνεργασια καποιων ή καποιου μελους προηγουμενης εθνικης ομαδας ή δεν θα θεληση τετοια βοηθεια.αυτο θα σημαινει οτι ειναι ο παντογνωστης. (κανενας δεν ειναι..εκτος απο τον spartan που λατρευω!)

δεν θελω να καταδικασω κανενα απο τα παιδια που εχουν βαλει υποψηφιοτητα αλλα εφοσον δεν εχουν τις γνωσεις (και δεν το λεω υποτιμητικα) καλο θα ηταν να ειναι πιο ετοιμοι και να ρωτησουν οσους εργαζονται στην εθνικη για διαφορα τακτικες-προπονηση-διαχειριση ροστερ και πολλα αλλα θεματα.

ο κυριακος που μιλησε παροτι δεν εχει απο την αρχη την υποστηριξη καποιου απο το προηγουμενο τιμ ειπε 2 πολυ σωστα πραγματα 1ον) ανοικτος σε καθε βοηθεια απο το υπαρχον τιμ 2ον)διαβαζω συγκεντρωνω και προσπαθω να κατανοησω οτι γραφεται στα φορουμ.
αυτα θα τον πανε μπροστα...μπορει φετος να μην βγει αλλα ισως του χρονου να ειναι πιο ετοιμος απο τον καθενα...αλλα και να βγει πιστευω οτι θα κανει προσεκτικη δουλεια.

υ.γ. για να κανω και εγω τον δικηγορο του διαβολου αν καποιος αναλαβει την εθνικη ΧΩΡΙΣ την βοηθεια των προγενεστερων τοτε το μονο που θα κανει ειναι να παει πολυ πισω την εθνικη για 3-4 χρονιες αλλα και παλι δεν γνωριζουμε αν θα καταφερει να τα μαθει ολα....αν τωρα καποιοι κραζουν για την πορεια της εθνικης τοτε να δεις τι εχει να γινει!!

This Post:
00
224190.17 in reply to 224190.15
Date: 8/23/2012 7:43:35 AM
Overall Posts Rated:
303303
το μονο μεγαλο που εχει ο μαμου ειναι η ....μυτη του........ ουτε γοητειες ,ουτε εμπειριες...
:))))))))

This Post:
00
224190.18 in reply to 224190.16
Date: 8/23/2012 7:50:10 AM
Overall Posts Rated:
303303
:)))))))))))))))

From: fd97
This Post:
00
224190.19 in reply to 224190.16
Date: 8/23/2012 8:16:57 AM
Overall Posts Rated:
6262
Πηγα να δω στις εκλογες τι γινεται και βλεπω καμια 20αρια ατομα να εχουν βαλει υποψηφιοτητα.Περιμενω να δω το πλανο που θα παρουσιασουν εκτος και αν εβαλαν για χαβαλε.Μολις 3 εχουν παρουσιαστει και νομιζω οτι αυτοι θα ειναι που θα εχουν τον πρωτο λογο σε αυτες τις εκλογες.

Ωραιοι και οι τρεις που μιλησατε, αλλα δυστυχως μια ψηφο εχω!

This Post:
00
224190.20 in reply to 224190.16
Date: 8/23/2012 8:39:14 AM
Overall Posts Rated:
115115
ο κυριακος που μιλησε παροτι δεν εχει απο την αρχη την υποστηριξη καποιου απο το προηγουμενο τιμ ειπε 2 πολυ σωστα πραγματα 1ον) ανοικτος σε καθε βοηθεια απο το υπαρχον τιμ 2ον)διαβαζω συγκεντρωνω και προσπαθω να κατανοησω οτι γραφεται στα φορουμ.
αυτα θα τον πανε μπροστα...μπορει φετος να μην βγει αλλα ισως του χρονου να ειναι πιο ετοιμος απο τον καθενα...αλλα και να βγει πιστευω οτι θα κανει προσεκτικη δουλεια.

Καλησπέρα για ακόμα μία φορά, Ευχαριστώ για την προσοχή σου στα λεγόμενά μου, και πιστεύω εκεί είναι η ουσία του πράγματος. Χωρίς την βοήθεια παλαιοτέρων του Team της Εθνικής είναι σαν να κάνεις συνεχώς βήματα πίσω.

Ως στρατιωτικός στο επάγγελμα, έμαθα αρκετά πράγματα όσο αναφορά την Πειθαρχία και την μεθοδικότητα αλλά και την παρατηρητικότητα. Πιστεύω είναι βασικό προσόν να έχεις και τα τρία! Καλή επιτυχία στις εκλογές

This Post:
00
224190.21 in reply to 224190.18
Date: 8/23/2012 9:27:37 AM
Overall Posts Rated:
231231
Καλά βρε, με αντικατέστησες ήδη στην καρδιά σου?

Πρώτη εκλογική αναμέτρηση στην οποία δεν μετέχω ενεργά ως υποψήφιος ή μέλος team από τη σεζόν 10 και μετά και αμέσως βρήκες να τα χώσεις σε άλλον?

Βέβαια από τη μεριά του εκλογικού σώματος έχει κι αυτό τη γλύκα του.

Δυστυχώς όπως σε κάθε εκλογική διαμάχη αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε πολλούς υποψήφιους, αλλά ελάχιστους που θέλησαν να εκτεθούν δημόσια και να τους γνωρίσουμε και μεις.

Και ενώ για το team της νέων, των οποίων η δουλειά είναι πολύ καλή ως σήμερα, ήταν πιο εύκολο γιατί είχαν ήδη εκτεθεί στις προηγούμενες εκλογές, χάρηκα ιδιαίτερα τον λόγο του Κυριάκου για τον οποίο ήταν λίγο πιο δύσκολο.

Τον Θάνο, το άλλο παιδί που έχει γράψει ως τώρα ομιλία δεν τον γνωρίζω, αλλά και για κείνον χρειάζεται αρκετό θάρρος να βγεις μπροστά και να ζητήσεις τη στήριξη της κοινότητας για να αναλάβεις μία πολύ απαιτητική Εθνική σαν τη δική μας.

Σαφώς πιο "ψαρωμένος", αν μου επιτρέπεται την έκφραση ο λόγος του Θάνου, πιο θεωρητικός από του Κυριάκου, αλλά εξίσου ευχάριστη πρωτοβουλία.

Λογικά η υποψηφιότητα των παιδιών της Νέων φαντάζει πιο έτοιμη, αλλά και του Κυριάκου είναι πολλά υποσχόμενη.

Καλή επιτυχία στους υποψήφιους!

This Post:
00
224190.22 in reply to 224190.21
Date: 8/23/2012 9:46:07 AM
Overall Posts Rated:
115115
Νοιώθω λίγο σαν την Χρυσή Αυγή των εκλογών :) :)

From: nikos64

This Post:
00
224190.24 in reply to 224190.23
Date: 8/23/2012 1:52:26 PM
Overall Posts Rated:
303303
back to my roots!!!!!

ειναι αλλο πραγμα οταν γυριζεις σπιτι σου.....

κατζα εσυ εισαι κορυφη το αμιμητο οτι δεν ηξερες που ειναι το δημοσιο φορουμ εχει γραφτει στην ιστορια του παιχνιδιου...

οσο για τις εκλογες ...δεν με απασχολει εδω και καιρο...

This Post:
00
224190.26 in reply to 224190.24
Date: 8/24/2012 4:05:06 AM
Overall Posts Rated:
231231
Είμαι!

Το ξέρω, σε ευχαριστώ!

Και έχω προσθέσει κι άλλες σελίδες στην ιστορία του παιχνιδιού...

Συνέχισε, μπορείς να θυμήθεις κι άλλα από τον παλιό σου εαυτό!

Τσάκω τη γκλίτσα βλάχο πάλι και βάλε εμάς τα κατσικάκια σου, πίσω στο μαντρί...

Χώσε, χώσε, χώσε...

Advertisement