Γεια σας κι από εμένα, έστω και καθυστερημένα :P. Ας κάνω κι εγώ μια παρουσίαση της ομάδας μου. Είναι η 5η σεζόν μου στην 4η κατηγορία και στον συγκεκριμένο όμιλο. Ως απολογισμό των τεσσάρων προηγουμένων σεζόν, οι Αράχνες της Λάρισας έχουν 2 συμμετοχές στα playoff εκ των οποίων την 1 έφτασαν στα ημιτελικά και αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές του Πόντου Χορτοκοπίου (κάτι θα λέει τ' όνομα σε Άρη και Κοζάνη Χοκς), 1 παραμονή από αγωνες playout και 1 5η θέση. Φέτος λέμε να κάνουμε κατι καινούριο, όπως π.χ να πέσουμε από τα playout :P. Είναι δύσκολη σεζόν καθώς είχαμε αναγκαστεί να πουλήσουμε παίχτες λόγω μισθών, ενώ φέτος αποχώρησε κ ένα απ' τα αστερια της ομάδας ο Αλεσσάντρο Οτζιόνι. Η ομάδα μαζεύει λεφτά για κατι καλύτερο στο μέλλον ή τουλαχιστον προσπαθεί να μαζέψει! Ελπίζω τελικά να τα καταφέρουμε στο τέλος και να σώσουμε την κατηγορία.. Barceliosia B.C και Sons of Anarchy δείχνουν ότι δύσκολα δεν θα είναι στον τελικό. Καλή επιτυχία σε όλους, ελπίζοντας σε σεζόν χωρίς τραυματισμούς.