BuzzerBeater Forums

BB România > [NT] Sezonul 27/28.

[NT] Sezonul 27/28. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257599.16 in reply to 257599.15
Date: 4/22/2014 3:33:02 PM
Overall Posts Rated:
690690
Avem un rookie foarte frumos pe piata: Remus Marcu. (33235327)

Poate deveni un PF/C de mare valoare.

This Post:
00
257599.17 in reply to 257599.16
Date: 4/25/2014 3:07:07 PM
Overall Posts Rated:
44
Remus Marcu. (33235327) a ajuns la mine....va primi antrenament alaturi de Marin Deaconescu (26740634)

vreo 5-6 saptamini de controlul mingii, apoi aparare exterioara....sper sa facem ceva interesant din el....

This Post:
22
257599.18 in reply to 257599.17
Date: 5/28/2014 12:31:24 PM
Overall Posts Rated:
690690
Salutare tuturor,

Campionatul european s-a incheiat. Ca de obiciei in aceasta competitie, a fost foarte greu pentru echipa noastra si am terminat cu doar 2 victorii.

Am niste regrete in meciul impotriva Elvetiei. N-am avut timp sa pregatesc meciul si cred ca puteam sa facem o partida mai buna.

Ultimul meci impotriva Danemarcei a fost si el foarte greu. Formele noastre au fost urate si n-am putut sa rivalizam. Am incercat o tactica speciala dar din pacate am avut 2 jucatori accidentati (Muntean si Georgescu, 2 jucatori interiori) in primul sfert.

Acum vom juca niste meciuri amicale pentru a pregati sezonul ce urmeaza. Am verificat niste jucatori "de viitor", dar din pacate antrenamentul lor nu a evoluat in masura in care mi-as fi dorit si va fi greu pe viitor.

Dincolo de obiectiv, echipa noastra nu progreseaza cum ar trebui. Am crescut la capitolul secundare (chiar daca nu la nivelul asteptat) dar e incredibil ca avem jucatori in nationala care nu mai sunt antrenati dupa 25-26 ani chiar daca nu si-au atins limita impusa de potential. Cum putem concura cu alte nationale astfel? Avem o echipa de locul 50 mondial si va ramane asa daca nu vom antrena intr-un mod corect, eficient si corespunzator unei echipe nationale.

Acum sunt antrenorul echipei nationale de 2 sezoane si jumatate. Inainte am ajutat fostul antrenor.
Am facut eforturi sa fac nationala sa mearga intr-o directie buna. Dar exista doar 4/5 manageri care chiar sunt motivati sa lucreze cu jucatori pentru nationala. Ceilalti chiar nu sunt interesati. De exemplu ne intelegem cu planul de antrenament si managerul face chiar inversul. Altii imi spun ca sunt motivati dar nu antreneaza deloc.
Cum putem progresa in conditiile de fata?

M-am straduit si voi continua sa ma straduiesc pana la sfarsitul mandatului meu. Dar comunitatea din Romania e atat de apatica incat am hotarat sa nu mai depun efort pentru rezultate care nu au sa vina.
De aceea am hotarat sa anunt ca acesta este al doilea si ultimul meu mandat.
Voi da tot ce am mai bun sa avem rezultate bune in turneul de consolare si voi incerca sa las viitorului antrenor cea mai buna echipa.

Fara o comunitate puternica, echipele nationale nu au cum sa fie competitive. Am incercat sa motivez oamenii, am schimbat mii de bb-mailuri, am incercat sa animez forumurile. Imbunatatirea comunitatii a fost unul dintre obiectivele mele principale la inceput. Sunt de parere ca am esuat. Poate nu am carisma necesara sa fac acest lucru (sau cel putin pentru ca romana nu e limba mea nativa).

Nu am regrete. A fost foarte placut pentru mine sa fac asta, daca as putea schimba ceva, nu as schimba nimic.

Daca cineva crede ca poate candida pentru viitoarele alegeri, ma poate contacta sa putem asigura schimbul. Sunt fericit sa impartasesc din experienta mea cu oricine va veni dupa mine.

Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Sper sa termin acest mandat intr-un mod pozitiv.

Hai Romania!

This Post:
00
257599.20 in reply to 257599.19
Date: 5/28/2014 4:34:30 PM
Overall Posts Rated:
690690
Multumesc pentru mesajul tau.

Nu ma simt vinovat. Am incercat, n-am reusit, asa e.

Tu ai dat jucatori pentru echipa U21 si esti foarte activ pe forumuri, nu esti de loc de vina.

Potentialul exista, sunt manageri buni in Romania, dar nu poti sa faci nimic cu doar 5 manageri implicati. De exemplu in Czehia, sunt doar 250 manageri (aproape ca in Romania) dar comunitatea lor este dedicata pentru echipe nationale si au rezultate bune.
Cred ca este o chestie de mentalitatea, managerii romani nu sunt interesati de echipe nationale, asa e, nu judec. Dar asa nu putem sa ne dezvoltam, si e foarte frustrant pentru un selectioner care este implicat suta la suta cum am fost eu.

This Post:
00
257599.22 in reply to 257599.20
Date: 5/29/2014 10:19:39 AM
Overall Posts Rated:
345345
Din pacate, asta e adevarul. Comunitatea romaneasca e faorte greu de mobilizat. Este mult de lucru, si nici unul din manageri,deja de cateva sezoane, nu s-a aratat dornic sa se implice mai mult. Pt U21 pt NT, pt orice. Am tot asteptat, si inca astept cineva nou care doreste sa se implice. Nu e tocmai "rocket science". Adevarul este ca forumul este mult mai animat ca alte dati, insa pe partea de rezultate si dezvoltare parca nimeni nu ar vrea sa se implice. Asteptam si asteptam. Sunt manageri experimentati care refuza sa se implice, care refuza sa antreneze jucatorii asa cum trebuie ei antrenati, si prefera sa faca o treaba de mantuiala. Philippe a reusit sa stabileasca totusi un nucleu nou de jucatori si sa ne aduca mai departe in tentativa noastra de a fi o comunitate mai puternica. Ce va fi mai departe, ramane de vazut.

Si initiativa mea cu Sezonul 30 a fost saracacioasa, cu toate astea, ea a demarat si asa stangace cum e. E pacat ca manageri din RBBA, si titani din ligile 2 nu se implica mai mult. Sunt manageri care au preferat sa participe saptamanal la concursul de pronosticuri si nu au avut bunavointa sa raspunda la mesajele private legate de antrenament. Asta e, mergem mai departe.

Echipa U21 este si ea in decadere. Cu greu am obtinut victorii usoare, si de tarile puternice nu ne-am putut atinge. Voi incerca sa continui pana in mandatul cu Sezonul 30, unde sunt curios ce vom putea face. Acolo eu aduc doi pivoti puternici, si am promisi 2 aruncatori, si un conducator de joc. Dar si acolo, asta este tot, in ciuda faptului ca am incercat sa motivez managerii.

This Post:
00
257599.24 in reply to 257599.22
Date: 5/29/2014 1:47:13 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Pana nu se formeaza un nucleu de 10-15 manageri care sa antreneze constant pentru nationala, nu vom avea niciodata o nationala puternica. sincer sa fiu pe unii din jucatorii cu salarii mari de la nationala i-am vazut pe TL si mi s-a parut ca au salariu crescut cam artificial mai mult din skilul de Jump Shot, care dupa mine raportul JS/salariu e groaznic. trimite un jucator decent la un salariu aproape inaccesibil chiar si echipelor din liga nationala.
Referitor la neimplicarea managerilor din RBBA, mi se pare normal sa nu se implice. au rezultate de obtinut nu sa joace la minute de antrenament sau sa mai duca jucatori in skill-uri legendare si un urmatorul sezon sa nu mai poata sa ii tina. In momentul in care retrogradezi din RBBa automat trebuie sa vinzi jucatori.
Cu nationala mica e alta poveste. Se poate face performanta dar trebuie sa gasesti jucatori talentati si care sa fie antrenati bine. Eu tot raman la ideea mea ca un jucator cu rezistenta si libere sub 4 nu are ce cauta la nationala mica nu conteaza ce skiluri are. Nu stiu ce mai e acolo acum dar stiu ca la un moment dat a intrat la nationala un jucator cu rezistenta 1. si subliniez din nou ca antrenamentul de JS e can inutil. E adevarat ca si baza de selectie e foarte mica, avand efectiv doar 3 divizii din care unele divizii de a III-a au peste 50% bots si e greu sa tragi 5 jucatori in acelasi sezon care sa merita sa ajunga la nationala si care sa pice chiar la antrenori dornici sa faca ceva. daca pica ceva bun in RBBA automat ajunge pe lista, si acum sincer sa fim nu stiu daca sunt romani care sa de-a 1.5 mil pe un jucator de 18 fiind constient ca nu o sa mai recupereze banii antrenant acel jucator.

Last edited by Iwillsurvive at 5/29/2014 1:48:45 PM

This Post:
00
257599.25 in reply to 257599.24
Date: 5/29/2014 2:32:56 PM
Overall Posts Rated:
690690
Nu sunt de loc de acord cu tine.

1. Dupa parerea mea, JS este cel mai important skill in acest joc. Si costa mai putin decat JR sau PA pentru exteriorii. Poti sa ai un jucator de exterior cu top nivel international si salariu 100k. Pentru interiorii, salarii sunt mai mari, pentru ca recuperarea costa mult. Dar sa nu-mi spuneti ca in RBBA nu se tine un interior cu 200k+ salariu. Daca joaca in nationala sunt si produse diverse...

2. De ce in alte tari managerii din liga 1 se implic si in Romania nu? De ce in alte tari managerii vreau jucatori de nationala la orice pret si in Romania, nu? De ce in alte tari jucatorii care sunt in liga 1 sunt antrenati si in secundare si in Romania nici nu sunt antrenati in skillurile principali? (Exemplu: (23959832) care este antrenat de cand in cand pe pozitia de PG de 3 sezoane, mai sunt multe exemple) Sigur ca nu e usor dar e posibil cu putin motivatie.

Clar inteleg ca managerii nu vreau sa se implic. Fiecare are placere lui in acest joc. Dar echipa nationala nu va progresa.

This Post:
44
257599.26 in reply to 257599.25
Date: 5/29/2014 3:41:54 PM
Overall Posts Rated:
807807
Salut!
Pe ce te bazezi cand spui ca JS costa mai putin decat JR sau PA. De cand antrenez pentru mine a fost invers. Sunt de 2 sezoane in RBBA si m-am straduit sa antrenez si pentru nationala. Da, poti tine un pivot de 200k in RBBA daca nu mai ai inca 4 jucatori de 100k + rezerve care te duc la o situatie financiara pe minus. Eu personal am tras sa merg in cupa ca sa fiu cu 10k pe +. Nu stiu daca se da ceva si cat la castigarea RBBA, doar asa cred ca ai putea sa te mentii financiar.

Antrenarea secundarelor unui jucator presupune pierderea meciului respectiv, mai ales in RBBA. Daca ajungi sa retrogradezi va trebui sa vinzi jucatorii cu salarii mari. Deci unde este motivatia de a antrena un jucator la maxim?

Advertisement