mora se baviti mladim nadama...i pripremati mlade igrače velikog potencijala za staru repku..
angažirati managere da treniraju 18 godišnjake MVP,ČKS i NAJBOLJI IKAD za reprezentaciju, a ak ih ne žele trenirati da ih prodaju onima koji buju ih vrlo rado trenirali.....
trofeji sa mladom repkom nisu prioritet važniji je trening igrača da jednog dana budu reprezentativci u staroj repki..
jer nam nasušno fali mladih igrača u dobrom treningu jer nas je sve manje i manje.......
a još se tu i pojavljuju s vremena na vrijeme dušebrižnici koji oče srušiti i ono kaj sezonama delaju entuzijasti koji sve daju za trening mladih igrača ......
ako se tu referiras na mene (zbog prozivanja oko farme) koji je proslu sezonu imao u21 igrača, imati ce i ovu te iducu te koji
je nekoliko puta trazio igrace za treniranje onda stvarno jadno. i bravo izbornice, bravo...
vidiš kak si se sam prepoznao i odma ti si istrenirao toga i toga , pa još toga i onda još toga....
jebemu pa kaj bi onda ja trebal napisati istreniral sam najmanje 25 mladih reprezentativaca pa nisam nigdje to napisao..
vodio sam dosta Starih reprezentativaca ali ni to nema veze...
ali nikad nikoga nisam nikada radi ničega prozival, i nije me bilo briga kaj drugi rade, nego sam uvijek pokušao biti bolji od drugih..
jer ja uvijek gledam samo u moje dvorište a nikad u susjedovo i nikad nisam na nikoga jalan niti se hvalim onim kaj sam napravil...
ali svi to znaju i netrebam nikome to govoriti da sam ja napravil to i to jadno je kaj tak rezimiraš sve to kaj misliš da nisam mogel pisati o tome ali nisam...
ali nisam postal izbornik radi toga kaj sam varalica kak ti veliš ili možda jesam radi toga postal izbornik jer valjda po tvom rezoniranju izbornici moraju biti varalice prevaranti i sve ostalo..
i fakat stari otkači od mene i pusti me da živim i radim kaj volim i da uživam u tome bez tojih zajedljivih komentara..
fučka mi se kaj ti delaš i kaj tebe mući mene mući trenutno brdo problema ali ih ne dijelim sa nikim jer sam ovdje da se zajebavam i družim a ne da me neko i virtualnoi jebe ko da mi nije dosta budala i stvarnom svijetu..
žal mi je ali moral sam si olakšati dušu jer mi je pun kufer napada na marijoha odnosno mene....bljak