BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
260375.16 in reply to 260375.13
Date: 7/14/2014 2:42:02 PM
Overall Posts Rated:
913913
Vubec se divim, ze na tyto kandidaty reagujete a neco od nich cekate. Proste vyberte mensi zlo a volte, je asi jasne, koho vyberete i bez doplnujicich dotazu a odpovedi, ktere se stejne temer nikdy nedodrzely;)
Mne danou zpravu neposlal, takze to plosne nebylo a asi neni ani uplne v obraze, protoze mozna bych ji pak mohl dostat.

Jen tak mimochodem. Jak si tady neustale stezuji skauti, ze lidi neodpovidaji, tak se jim vubec nedivim. Po haluzi jsem draftoval mladeho s potencialem a dostal jsem 2 zpravy. Jednu prave od Caprfielda a byla to strojova neosobni zprava, na kterou jsem ani neodpovedel a otravila me. Od honzi uz byla aspon trochu cilena, ale taky nic extra. Zajem nevyvolate tak, ze napisete - mas toho a toho, budes trenovat? Jestli jo, tak co? Zdar. S takovym pristupem nikoho nenalakate, protoze z tech zprav vubec nejde videt nejaky opravdy osobni zajem.
To jen doplnek a asi se sem uplne nehodi, ale trochu i jo;)

This Post:
00
260375.17 in reply to 260375.14
Date: 7/14/2014 2:51:12 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
1) Tuto hru hraji od 11 sezony. Můj největší trenérský úspěch byl,že jsem se dostal na sezonu do první ligy(minulá sezona).
V roli skauta jsem sedmou sezonu.
2) Využívat ho budu.
3)Výsledky s minulého ME by měl být odrazový můstek pro toto mužstvo.Ve skupině bych chtěl skončit nejhůře třetí a pokusit se postoupit s druhého místa.Část mužstva už reprezentovala na posledním ME.
Udržet U21 tam kde je je myšleno v trénování hráčů,protože je čím dál těžší ne najít manažery kteří by trénovali.Těch je ze začátku dost,ale aby v tom vydrželi.
4)Před volbami jsem s tím počítal a i poté šel proti mne do voleb. Momentálně dám asi přednost jiným nebo jinému. Důvodem je komunikace.
5)Sílu hráčů vím a nevím jestli je v hodné to zveřejňovat.O síle hráčů to napíši tak to :je úplně jedno jestli bude hráč v základu nebo na lavičce,protože skili mají podobné.
6)Na pozicích PG/SG se trénuje presing a 1na1 a pak se dotrénují ostatní skili kromě podkošových.PF/C se trénují podkošová střelba,obrana a k tomu doskoky a případně 1 n1.

This Post:
00
260375.18 in reply to 260375.17
Date: 7/14/2014 3:37:34 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Čekala jsem, že se trochu rozepíšeš, na můj vkus jsou ty odpovědi poněkud strohé ... ale budiž.
Přesto bych měla aspoň doplňující otázky:
5) samozřejmě nám nemusíš vypisovat vlastnosti hráčů, chtěla jsem spíše nějakou relativní sílu toho ročníku, např. porovnáním s předchozími ročníky nebo představení kádru způsobem na perimetr máme 6 vyrovnaných hráčů, pod koš 5 vyrovnaných hráčů nebo třeba 1 vyčnívá a za nim je 5 vyrovnaných. Taky by mě zajímalo, jestli jsou hráči jen vytrénovaní nebo je již i prověřeno, že jsou schopni jejich manažeři dodržovat správnou minutáž potřebnou pro formu ...
6) co U21 a pozice SF? A dá se to SF vztáhnout i na otázku 5, jak na tom tento ročník na pozici SF je?

This Post:
00
260375.19 in reply to 260375.18
Date: 7/14/2014 4:26:10 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Když porovnám tento ročník s tím minulým tak by jsme na tom měli být lépe,protože v předešlém ročníku byli už hráči kteří tvoří současnou kostru U21.
Pod košem máme čtyři vyrovnané hráče a s nich bude asi jeden vyčnívat.Během sezony by mohl dorůst ještě jeden hráč kdyby se někdo zranil . .Na perimetru je 6 hráčů vyrovnaných s nich bude jeden či dva vyčnívat.
Ohledně formy by to snad problém neměl být,protože někteří hráči už hráli za U21 na minulém ME.
6) Budu upřímný,že pozici SF vyřešil současný trenér U21.