(26760476) Ali pa ta igralec bi ga vi če bi bili v prvi ligi dali trenirat na Centrovsko pozicijo in izpadli iz 1 lige. Če pravilno treniraš takega igralca se to ne zgodi a pride do porazov v U21!
Zakaj gre ,če višje potenciale npr NKI tretji najboljši se rodi visok 223 cm star 18 let je zlata jama za zmage in U21 ter člane. A če mu v mladosti hitro zaradi višine dvignemo skile ima pri 21 letih plačo 65 000 ( v resnici zaradi dvigovanja skoka pa že čez 200 000 kar se vidi ko je star 22let) ! In ker eni gledajo samo zmage in se Selektorja kaznuje ,ker je zgubljal na račun pomoči selektorju članov rabimo selektorja kot sem lahko tudi jaz ,ki bo tako poln znanja BB ja ,da na bo uničil višje potenciale istočasno pa še znal zmagovati...... Puste to da sem 3 ligaš saj sam potrjujem da zaradi treninga DINO POTOČNIKA ne napredujem namerno. Saj z zunajno obrambo 7 nimam kaj iskati v 1 ligi saj bi mi v prvi ligi Dino s plačo 65 000 igral na prijatelskih tekmah!!!
Zato čakam ,da bo vsaj dosti dober za drugo postavo! Zato raje izberite selektorja ,ki je sposoben in zmagovati ter ne uničiti višjih potencialo ,ki se na žalost zelo redko rodijo! Torej če želiš gledat naprdek Slovenije v obeh kombinacijah tako U21 kot Člani glasuj za mene! Če pa klub zahteva ,da ne misli trenirat do 30 leta non stop a tudi noče prodati igralca bom vseeno popustil ter dovolil ,da se ga uniči. saj bom vedel ,da mu je napredovanje važnejše od dolgoletne koristi Slovenije in bo vsaj za U21 treniral boljše vrabec v roki kot nič! (Golob na strehi)!
lp
lp